Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Pa dobro svinjsko,ali sta je to,deluje kao malo dimljeno?
Tacno. Dimljeno svinjsko meso.
Ja preferiram vrat, ali zena voli ovo...sa manje masti.
U komadu izgleda ovako:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro svinjsko,ali sta je to,deluje kao malo dimljeno?
Dobro izgleda.to bi moji klinci jeli
Sad vidim sliku,to je dimljeni sv vrat u mrezici kod nas
A to crveno nije cvekla?
Jednom sam kod brata jela neku plecku ili tako nesto, malo prodimljeno, ali se onda peklo u rerni onako u komadu. Mnogo je bilo dobro.
Supica, praseci but i krompir iz rerne i zelena salata.
Sve odlicno ispalo,ako izuzmemo da mi je prasetina pri jednom od vadjenja eksplodirala - nemam adekvatniju reč, i vrela mast me oblila po sakama i isprskala ogroman deo kuhinjskog zida iza mene, dakle onaj bez plocica, kao i garderobu.
Umalo ne izginuh spremajuci rucak

Crveni kupus....vidis, gotovo ga nikad ne koristim.
Ima ga u vitaminskoj salati u restoranu u koji volim da idem.I uvek narucujem dimljeni svinjski vrat sa nekim sirnim prelivom
Supica, praseci but i krompir iz rerne i zelena salata.
Sve odlicno ispalo,ako izuzmemo da mi je prasetina pri jednom od vadjenja eksplodirala - nemam adekvatniju reč, i vrela mast me oblila po sakama i isprskala ogroman deo kuhinjskog zida iza mene, dakle onaj bez plocica, kao i garderobu.
Umalo ne izginuh spremajuci rucak

odlično je to.... Kupus, oni to skuvaju sa sirćetom i to je njihova varijanta kiselog kupusa...ja obožavam češke knedle, uglavnom ceo taj aranžman kako ide...al mi uvek malo..mogao bih 2 porcije odmah da smlatim :/
Au, to mora da je bilo bolno. Jel bilo suza?
Ja sam danas bila na ručku, koji mi je preseo, jer su mi javili da mi je mama u hitnoj.
P. S. Sada je dobro, preživela je.

Ne znam kako "oni" to. Ja imam kiseli kupus u podrumu, koji sam pravim....kad Imam zelju za crvenim onda kupim taj.
Knedle su mama. I prosto se prave.
Ma ne znaju ni doktori, a ne ja. Evo je sada kunta na kauču, dobro je.
Što više odmora, prolećni umor, promene pritiska, stres....i zdrave hrane, podrazumevano...ne znam ko nije grogi..

Česi...
Na taj kupus sam mislio, crveni ili neka varijata crvenog, ne znam sad, al to se samo obari u sirćetu, to se kod nas (u Srbiji) ne pravi...
Knedle volim u svim varijantama... ( :
- - - - - - - - - -
Mozda sam ovo vec pisala,skroz sam pogubljena.kad sam bila na zlataru jela sam svinjski ribic u saftu.nikad nisam videla da se on prodaje u mesarama?pitam u dve mesare,kao to je najfiniji deo,pa mi poturaju file.pa nije file,to je drugaciji ukus.jel vi to nekad kupujete?

Au, to mora da je bilo bolno. Jel bilo suza?
Ja sam danas bila na ručku, koji mi je preseo, jer su mi javili da mi je mama u hitnoj.
P. S. Sada je dobro, preživela je.
Jeste...tekle su mi same, iako sam se trudila da budem hrabra.
A zapravo, prilicno sam se uplasila. Faktor iznenadjenja...nisam ocekivala...
Muz je bio tu, vidim i on zatecen...ljubio da prodje, a ja u jecajima kao dete.I sad mi sve bridi...