Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Bas gradjani znaju sta je tanjiraca. Zabole ih za kombajne, kultivatore, traktore i sl. Na to sam mislio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ал су зато јешни до бола.Bas gradjani znaju sta je tanjiraca. Zabole ih za kombajne, kultivatore, traktore i sl. Na to sam mislio.
Да су вољни појести много и увек.Zna znaci "jesni"? Da zderu u ogromnim kolicinama ili sta?

)))))))Да су вољни појести много и увек.
Што би се рекло: Ајд облачити, обувати и смештати их, али хранити и појити!![]()

Moj deda je nas zvao svilenim bubama![]()
Наравно, имаш оно: Једе ко свилена буба!Moj deda je nas zvao svilenim bubama![]()
Ti si daleko od svilene bube. To su ovi gotovani, koji kobajagi nemaju vremena da skuvaju nesto. To kad cujem - ne bude mi dobro. Pogotovo od neradnika ili onih koji ne znaju sta ce sa sobom i svojim vremenom s´obzirom koliko ga imaju.

))))Ne zato bre, nego zato što pojedemo sve pred sobom
Tj. to je bilo dok smo bili u pubertetu, koliko god čega da se napravi, sve se pojede, još se i šerpe oližu))))
Да су вољни појести много и увек.
Што би се рекло: Ајд облачити, обувати и смештати их, али хранити и појити!![]()

Grudna žljezda kod mladunčadi sisara, uglavnom se gubi tokom puberteta, nema veze s mlečnim žljezdama.Ko zna sta su brizle neka digne dva prsta.
![]()
Upravo ukiselila čičoke, po savetu prijateljice, sa toplom smesom, pa će već sutra biti jestivo kisele.
A za ručak...pa grašak i oslić.

ja sam danas spremila rusku salatu
i sa detetom keks tortu i rum kuglice, to nismo odavno..sto volim kad zajedno spremamo nesto u kuhinji
sutra cu da bacim neku ruzu u rernu sa suvim sljivama i za ng zavrseno kuvanje

Bas gradjani znaju sta je tanjiraca. Zabole ih za kombajne, kultivatore, traktore i sl. Na to sam mislio.

ja sam danas spremila rusku salatu
i sa detetom keks tortu i rum kuglice, to nismo odavno..sto volim kad zajedno spremamo nesto u kuhinji
sutra cu da bacim neku ruzu u rernu sa suvim sljivama i za ng zavrseno kuvanje

njoj samo da je voca i ona sva srecna 
Svi spremaju neke đakonije i lepe, ukusne stvari za NG a mi ko seljaci samo rinflajs i krompir. Ne znam dal da plačem ili da se smejem![]()
![]()