Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakav ukus ima
ja sma na teglici videla da pise za kuvanje i mazanje po telu :)

- - - - - - - - - -

kako će da se uda, kad se mama stalno vrzma oko nje z:cry:

ma udace se :lol:
e srecna i tebi nova godina :zag:
ume ona da kuva i to sto spremi je jako ukusno

- - - - - - - - - -

danas bio rodjendanski rucak...

sve po redu,jelte...
supa,pire,a od mesa...jagnjetina,curetina i piletina...
ruska salata i nova mox povrtna salata koju smo razbili jeduci je...mnogooooooooo dobra...
posle 2 torte...

upravo pecem dragom tati kojem je prekosutra rodjendan,keksice sa komadima cokolade koje je prosli put nahvalio...:heart:

srecan vam rodjendancic :zag: kakva je to mox salata?

sto ne smes..samo bih ja smanjila to jos malo..120-130

...e pa dobro, onda cu da smanjim pa neka se krcka lagano do sutra ...nisam nikad tako ostavljala mada mama jeste, doduse ringlu pa se tako sarma kuvala, meni nesto u
rerni jednostavnije, a i manje se sire mirisi po stanu...nekad smo imali velike prozore u kuhinji sad to nista ne vazi....:(
...najradje bi izbacila kuhinju na terasu ali je to em prevelika investicija za koju ja para nemam, em premala terasa pa bi fakticki samo sporet bio tamo i neka policica...bzvz....

...e pa dobro, onda cu da smanjim pa neka se krcka lagano do sutra ...nisam nikad tako ostavljala mada mama jeste, doduse ringlu pa se tako sarma kuvala, meni nesto u
rerni jednostavnije, a i manje se sire mirisi po stanu...nekad smo imali velike prozore u kuhinji sad to nista ne vazi....:(
...najradje bi izbacila kuhinju na terasu ali je to em prevelika investicija za koju ja para nemam, em premala terasa pa bi fakticki samo sporet bio tamo i neka policica...bzvz....

ja imam komsije koji zive u kuci do nase
i oni su izbacili kuhinju na terasu
ali kad kazem kuhinju, to je samo jedna ploca na koju su stavili plinske ringle
i kuvaju non stop napolju
i zimi i leti
meni je to super :)

ja imam komsije koji zive u kuci do nase
i oni su izbacili kuhinju na terasu
ali kad kazem kuhinju, to je samo jedna ploca na koju su stavili plinske ringle
i kuvaju non stop napolju
i zimi i leti
meni je to super :)

...tu gde bi mi stao sporet, stoji mi orman u kome mi je sve ono sto bi trebalo da stoji u ostavi koju nemam...tako da prvo ne znam gde bi sa tim, ni podruma ni tavana ni bilo kakve
ostave, mnogo je nezgodno....onda bi morala na terasi da otvaram jos jedan prozor koji bi bio iznad sporeta da bi imalo svrhu to iznosenje tamo...komplikovano jako, a i puno kesa
treba za to...moji uslovi to nikako ne dozvoljavaju na zalost, mada bi mi puno znacilo bas zbog mog ovako malog zivotnog prostora...hbg to mi je sto mi je...samo da mi je
zdravlja, sa ovim bi lako.....
...nego kako ti je ona prijateljica? jel ide na bolje ili?

...tu gde bi mi stao sporet, stoji mi orman u kome mi je sve ono sto bi trebalo da stoji u ostavi koju nemam...tako da prvo ne znam gde bi sa tim, ni podruma ni tavana ni bilo kakve
ostave, mnogo je nezgodno....onda bi morala na terasi da otvaram jos jedan prozor koji bi bio iznad sporeta da bi imalo svrhu to iznosenje tamo...komplikovano jako, a i puno kesa
treba za to...moji uslovi to nikako ne dozvoljavaju na zalost, mada bi mi puno znacilo bas zbog mog ovako malog zivotnog prostora...hbg to mi je sto mi je...samo da mi je
zdravlja, sa ovim bi lako.....
...nego kako ti je ona prijateljica? jel ide na bolje ili?

njima nista nije povezano
oni ono bas moraju da izadju iz kuhinje i da prodju kroz vrata..nemaju prozor koji ih povezuje, al ne zele mirise u kuci od kuvanja
i secam se da j emoja mama komentarisala kako vera nije normalna jer svaki cas zimi na -15 izlazi da promesa rucak :lol:
a verku boli uvce, kuca joj mirise, a rucak spremljen
ono kad sprema ribu, mi nahebemo, al ajde :lol:
ide..zavrsila je sa zracenjem, samo nije mazala valjda ili je njoj od hemo unistena koza, pa je dobila opekotine na rani
i morala je da ide na jos jednu operaciju da joj skinu polipe sa materice za koje kazu da ima veze sa naglim prekidom ciklusa..dr se nada da ce rezultati analize da budu dobri na kraju
to je sve borba moja afro
samo glavu gore i nema posustajanja! :zag:

njima nista nije povezano
oni ono bas moraju da izadju iz kuhinje i da prodju kroz vrata..nemaju prozor koji ih povezuje, al ne zele mirise u kuci od kuvanja
i secam se da j emoja mama komentarisala kako vera nije normalna jer svaki cas zimi na -15 izlazi da promesa rucak :lol:
a verku boli uvce, kuca joj mirise, a rucak spremljen
ono kad sprema ribu, mi nahebemo, al ajde :lol:
ide..zavrsila je sa zracenjem, samo nije mazala valjda ili je njoj od hemo unistena koza, pa je dobila opekotine na rani
i morala je da ide na jos jednu operaciju da joj skinu polipe sa materice za koje kazu da ima veze sa naglim prekidom ciklusa..dr se nada da ce rezultati analize da budu dobri na kraju
to je sve borba moja afro
samo glavu gore i nema posustajanja! :zag:

...nije mazala, vidim i ovamo neke zene ne mazu pa kukaju imaju rane, a lepo je dr rekao, mazite cim dodjete kuci pa opet pre spavanja,, a ujutro operite kad krenete da bude cista
koza za zracenje i tako svaki dan kad dolazite..ja tako radim i za sad mi je ok oziljak...videcemo dalje....
...znam, evo borim se pa cemo videti, nadam se najboljem, nabavila sam (ustvari deca) neki caj iz Rusije pa cu sad to piti neko vreme, svi se zaklinju u njega, kao i u ovu Rusu sto
pijem vec...skoditi nece, a hoce li pomoci videcemo...mene ceka 12-og magnet, ako se pokaze da ga opet ima na onom istom mestu, opet mi sledi operacija i tako ko zna koliko
puta, a mozda nece nista ne zna ni doktor pa ja jos manje....slatko i dalje ne jedem to je dobro....

- - - - - - - - - -

...ja direktrno iz kuhinje na terasu ali je premala i jos zastakljena...ma komplikovano mi je, otvorim dok kuvam pa se luftira, nije ako u parfimeriji ali mi se ne oseca ni onaj
ustajali miris ruckova....borim se sa svim pa i sa mirisima kuvanja :)

Svi spremaju neke đakonije i lepe, ukusne stvari za NG a mi ko seljaci samo rinflajs i krompir. Ne znam dal da plačem ili da se smejem :lol: :sad2:

damo,ne sekiraj se,ja kupila pile
toliko sam zainteresovana za kuvanje za muza koji jede kao beba i sebe
deca nisu tu
mi idemo kod prijatelja,
za rucak pilece snicle ,preko trapist i zapeceno sa pavlakom za kuvanje
bice i "torta" piskote,slatka pavlaka,banane i od gore rastopljena i nakapana cokolada
nista ruska,nista pecenje,nista sarma
na doceku ce biti hladno meze
zabranjeno nam je da donosimo bilo sta
hvala bogu :rumenko:

- - - - - - - - - -

Nema ni miris :lol: kao mast otprilike

nasa ima,neka organik,ja se letos mazala na moru posle tusiranja

damo,ne sekiraj se,ja kupila pile
toliko sam zainteresovana za kuvanje za muza koji jede kao beba i sebe
deca nisu tu
mi idemo kod prijatelja,
za rucak pilece snicle ,preko trapist i zapeceno sa pavlakom za kuvanje
bice i "torta" piskote,slatka pavlaka,banane i od gore rastopljena i nakapana cokolada
nista ruska,nista pecenje,nista sarma
na doceku ce biti hladno meze
zabranjeno nam je da donosimo bilo sta
hvala bogu :rumenko:

Dobro je nisam znači jedina :mrgren:
Jel ide i Bobi sa vama na doček?

bobija vodim kod mojih u ledice,zato sto se tamo manje puca nego u gradu,a tamo mu je i brat bleki koji ima 40 kila a isto se boji:lol:

- - - - - - - - - -

to mu je mladji brat

E pa super onda :D :klap:

..naravno da nisi, tako sam ja jedne godine ubacila u onu kesu za pecenje jedan batak i karabatak, malo krompira i sargarepe....kad je bilo gotovo kao da jedem pa da gledam tv program,
probudila se ujutro oko 9h naspavana...:)

Pa dobro to je Affro kad si sama ;) ja imam em supruga, em kuce... da mala nije baš tolko htela da ide u BG i ona bi bila sa nama. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back