Antigon@
Elita
- Poruka
- 17.056
Када ми се једе Баунти, купим Баунти.
Pametno.
A ja sam htela da mi ispadne baunti kao iz prodavnice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Када ми се једе Баунти, купим Баунти.
Prvo lepo umesam, uz mucenje, secer u prahu u ovaj tecni slag (toping) pa onda dodam kokos.
Pametno.
A ja sam htela da mi ispadne baunti kao iz prodavnice.

Па не живимо у Румунији за време гвоздене завесе па да правимо у кућној режији оно чега нема у радњи. Мислим стварно...![]()

jao, moram se sloziti, mogu da pojedem kad stave malo neceg suvog, ali kad izdominira, izgubim apetit, a najvise volim bez tih dodataka suvih kostiju i suvog mesa i kojecega
volim kupus i meso i cao
- - - - - - - - - -
a inace nema te sarme koja mi moze zameniti kraljicu punjenu paprku
mislim da sam jedna od retkih koja bi komotno mogla bez sarmi od kiselog kupusa
a volim i one od zelja i rastana
Пуњене паприке могу у пола ноћи да једем.

jela sam ih vala i tad
jer kad napravim ne stanem dok ne smazem serpu
ima samo jedan problem, meni licno, ne volim sa baburama, samo one silje, sa baburama ja nikad ne pravim, jedem kad neko napravi ali samo jedan obrok, neces me zateci da brstim serpu, babure ni u salatu, ma nigde, ne znam sto al ih ne volim uopste

Пуњене паприке могу у пола ноћи да једем.
- - - - - - - - - -
Како сам се најела ослића за вечеру. Ту код нас има радња "Риба на жару" и све је феноменално.
ja na bajloniju uzimala par puta al nisam zadovoljna bila
oce malo da varaju sa svezinom ribe koju ispeku
ima li vas jos tu
ne mislim na elektriku
kora se pece.mogu li da umutim slatku pavlaku mikserom,dodam u nju krem fiks i kokosa malo?da bude kao neki slag/pa odgore da izlijem cokoladu/jao glupo je
sta da radim?
И ја само са шиљама, оне мале анемичне бабуре су као пластика.

Ови што пеку ослиће, феноменално...Сочни, свежи...
fileti ili komadi?
Kako uz mućenje? Mutiš slatku pavlaku?
)ima li vas jos tu
ne mislim na elektriku
kora se pece.mogu li da umutim slatku pavlaku mikserom,dodam u nju krem fiks i kokosa malo?da bude kao neki slag/pa odgore da izlijem cokoladu/jao glupo je
sta da radim?
Koje olaksanje je sa tim restoranima, em bolje spreme, em ne mirise kuhinja danima na ribu. Kod nas ribarnica ima svoj restoran gde pece ribu kupljenu kod njih, 1e po kg kosta pecenje, a svaku spreme fenomenalno.Пуњене паприке могу у пола ноћи да једем.
- - - - - - - - - -
Како сам се најела ослића за вечеру. Ту код нас има радња "Риба на жару" и све је феноменално.
ima li vas jos tu
ne mislim na elektriku
sta da radim?
Koje olaksanje je sa tim restoranima, em bolje spreme, em ne mirise kuhinja danima na ribu. Kod nas ribarnica ima svoj restoran gde pece ribu kupljenu kod njih, 1e po kg kosta pecenje, a svaku spreme fenomenalno.
Koje olaksanje je sa tim restoranima, em bolje spreme, em ne mirise kuhinja danima na ribu. Kod nas ribarnica ima svoj restoran gde pece ribu kupljenu kod njih, 1e po kg kosta pecenje, a svaku spreme fenomenalno.
То није ресторан него радња која продаје на меру. Има свих риба (печених), лигњи, кромпир салате, чак и малих лепиња.
Super stvar.
i zicom za mucenje mutim i dodajem secer, mutim dok ne postane kao malo gusci jogurt, otprilike. Postane leprsava glatka masa.
?

Ма да. Могу ти рећи да им јако добро иде, увек има неког унутра.
ja bas nemam srece sa tim ribarnicama, sve mi nesto lose ispeku
jednom su nam za sahranu upropastili dali polu zivu ribu, svu ribu! haos
Onom ručnom žicom, ne mikserom? Mislim, svejedno je čime mutiš, meni u stvari nije jasno od čega se ta masa stegne?![]()
aj reci gde su
na pp il ovde kako oces