Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kolac je super:konfete: na terasi se vec stegao i lepo ohladio.mozda sam mogla i da ne sunem 200gr kokosa u krem,al modesti je kriva,pitala je zasto malo?:lol:
lepo se i sece,mada niije na izgled nesto jer i kora je braon i fil je braon,al kad dodje slag,bice super
mada mozda na to ni ne ide slag?:think:

Drugi put, ako ti je vazno samo da ima podlogu mozes izliti na oblatnu a posuti seckanim lesnicima. Kontam da bi u toj kombinaciji- oblatna, kokos krem i lesnik, imao ukus Rafaelo kugli.
Joj, sto ja volim kokos :aha:

Ja gledala neku ruskinju koja je rusku salatu spremala od sunke, graska,krastavcica, kuvanih jaja, jabuke i crnog luka..bljuv

Ne pitaj, cega sam se nagledala za ovih tri meseca daleko bilo. Ili neko ... zovu ga kiselj, to se vodi dolije soka I zgusne sok sa gustinom da bude kao redji puding I onda se pije ili jede kasikom. Znaci izgleda ko sline, I ko sline otprilike I bude gustine. Ovaj moj se davi u tome, ja samo sedim I kolutam ocima.

Prekljuce sam opet objasnjavala razliku izmedju keksa, torte I patispanje. Receno mi je da se kod njih ne mesi nesto mnogo jer ljudi rade. Pazi, RADE. Rekoh, da, u Srbiji ljudi beru pare na drvecu, niko na posao ne ide.

Ja se uvek iznenadim kada neki hvale npr. kupovni kolač, a ono, ni ne liči na kolač. z:( Takvima ne volim da kuvam, ne osećaju razliku. Sve im je dobro.

Drag mi je putin, al im je kuhinja horor

Ja sam prvi put kod drugaricine bake koja je Ruskinja jela jagode u mleku. I jaaako mi se dopalo :)

- - - - - - - - - -

Ja se uvek iznenadim kada neki hvale npr. kupovni kolač, a ono, ni ne liči na kolač. z:( Takvima ne volim da kuvam, ne osećaju razliku. Sve im je dobro.

Isto...
Zvuci ruzno i sebicno, ali mi je zao dati kvalitetnu cokoladu nekome kome je i tabla jednako dobra. Ili oni sto ne osete razliku u kolacima izmedju putera i margarina, kuvanog fila i pudinga, finih kolaca sa puuuno oraha, badema, lesnika... ili onih jeftinih. Evo ti onda napolitanke, kada ti je svejedno :lol:
Ja vise volim malo ali bas fino nego kg neke gluposti.

jao sto bih ja volela da si dos'o kod nas:zskace:
malo bi po tebi balila dva psa i gnjezdile se dve macke i moja mama bi te udavila sa pitanjima dal ima magle i koliko je bezbedan bio put,a tata bi ti dosipao rakijicu trecu za redom da ti otvori apetit,al su zato sarme savrseneee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back