електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Може за неки суви зачин, ловор, босиљак, ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја бих ту држао дијаманте и остало драго камење, онако у ринфузи.
Али опрезно, да се не уситне, крта је то роба!Замисли тог дивног звецкања кад протресеш.
Može li neko da mi objasni zašto su inćuni toliko skupi ? Da li su to u stvari girice spremljene na neki drugačiji način ili neka druga posebna vrsta ribe. Može li se to pripremiti, konzervisati u kućnim uslovima ?
Znači sve je to isto...

ne,mala je to kutija,bas neprakticna
6 cm siroka i 19 visoka
![]()

ja obozavam incune,samo mi se posle otegle podocnjaci do pupka od soli
a ona posuda ce da mi bude za prezlu ili kukuruzno brasno
nesto sto ne moram da hvatam kasikom,vec da sipam iz te posude

), uloske i tampone, jedna je za lekove, flastere i zavoje, u jednoj plicoj su poredjani lakovi za nokte,...mera, nego sta

moze da pokloni tabu.![]()

muzu mozes oduzeti onu stvar ali ne mozes napolitanke i koka kolubar to sakriva po kuci.mada vidim ja dete vodi racuna i sam,nije da jede krisom
inace juce u idei je muz dobio uz dve flase koka kole preslatku limenu kutiju,koka kola,ali visoku i usku,ne znam za sta da je koristim,mada je i kao ukras preslatka

kutija uopste nije prakticna,al je slatka
- - - - - - - - - -
metlo,moras da trazis ova se pravila blesava na kasi i to dva puta
na kraju,pa jao moram da idem da trazim
a trazila ju je ispod prve kase koja nije radila

Попрскај водом и допеци, нежно, али снажно..pa sad koliko ima litara ne znam,al znam da kosta 220 dinara
- - - - - - - - - -
jel moze mala pomoc od iskusnih
hleb integralni sam pekla u obliku tanke pogace,3 cm.od spolja res korica,iznutra presno i gnjecavo.zaboravila sam da stavim foliju od gore
sta sad da radim?