Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja zbrzila,int brasno,probiotik jogurt,malo sode kikarbone,ne znam ni sme li to,soli i saku raznih semenki.e da i polakasike masti...na sta li ce to liciti :(

- - - - - - - - - -

Smoki, slobodno odokativnom metodom: brasno, so, prasak za pecivo (moze i malo sode), malo ulja, mozes da zamesis kiselom vodom, dodas semenkice koje imas i to je to.

e pa to,samo za njega nije dobro ulje,moze maslinovo,al ga jede u salati,al moze i mast svinjska,ovo sam kupila proverenu

ja zbrzila,int brasno,probiotik jogurt,malo sode kikarbone,ne znam ni sme li to,soli i saku raznih semenki.e da i polakasike masti...na sta li ce to liciti :(
- - - - - - - - - -
e pa to,samo za njega nije dobro ulje,moze maslinovo,al ga jede u salati,al moze i mast svinjska,ovo sam kupila proverenu

Ja sam mislila da treba da je posno, ali ako moze jogurt, super. Bice ok ako si dodala dovoljno sode, posto nisi pecivo stavila.

- - - - - - - - - -

Ja ne dodajem nikakvu masnoću. Brašno, so, soda bikarbona i kisela voda. Mnogo je lepše kada se umesto kiselom vodom zamesi sa kiselim mlekom, ali po hrono nije preporučljivo da se tako pravi svaki dan, pa sam ja pravila baš retko. Za 8 meseci, koliko sam svakodnevno jela te lepinjice, možda 5 - 6 puta.

super je hleb,meni,a kakav ce biti detetu nemamm pojma
meni se najvise ne dopadaju te dijete u kojima se jede najvise proteina
kako neko ne izmisli dijetu sa strudlama ili tako nesto
ja sad vecerala cinijucu brokola na pari i rendane presne sargarepe posuto suncokretovim semenkama
kuva mi se sargarepa sa junetinom za sutra da nosim u ledince

...mi danas sve pojedosmo, ima samo jos malo supe za Čupavicu...sta cemo sutra jesti pojma nemam, izdala sam naredbu neka smislja pa nek se
izjasni, imam nekih obaveza van kuce pa neka javi ako nesto fali za taj rucak...eto tako...

super je hleb,meni,a kakav ce biti detetu nemamm pojma
meni se najvise ne dopadaju te dijete u kojima se jede najvise proteina
kako neko ne izmisli dijetu sa strudlama ili tako nesto
ja sad vecerala cinijucu brokola na pari i rendane presne sargarepe posuto suncokretovim semenkama
kuva mi se sargarepa sa junetinom za sutra da nosim u ledince

Kada bi se na mene odnosilo ovo boldovano, ja bih celog života bila vitka. :( Ja kada bih morala da večeram to što si ti večerala, radije bih preskočila večeru. A ne da to bude moj izbor. :rida:

Moja sveki sutra sama sprema komplet ručak. :worth: Neka vas ne iznenadi sneg do krova. :malav:

Supa, rolat od mlevenog mesa sa kuvanim jajima, spanać, pečena paprika. Ja sam večeras napravila lenju pitu sa jabukama.

Требаће месецима да је на дијети и то без заебанције.
http://zdravailepa.com/zdravlje/kandida-u-crevima-simptomi-ishrana/

procitala sam ja sve te clanke na internetu,ko zna ko to pise...u jednima je strogo zabranjeno svo suvo voce,u ovom kazu da treba da jede suvo grazdje,u nekima ni pod razno ne sme med,ovde pise treba med...uzas...
trenutno se jede samo integralni hleb bez kvasca,puter,slanina i cvarci i jaja i puter sam videla negde sme,negde ne,al to je jedini ustupak
meso i ribe i puno sveze salate od raznog povrca.uvece uz veceru beli luk,za uzinu velika casa cedjenog povrca sa limunom i steviom
pije probiotik,c vitamin,vitamine i beli luk u tabletama.za uzinu u skoli jede semenke ,orahe i bademe
strasno jednolicno,pogotovu sto on ne voli svu hranu
pre neko vece jede brokoli,a brokoli jede njega :(

procitala sam ja sve te clanke na internetu,ko zna ko to pise...u jednima je strogo zabranjeno svo suvo voce,u ovom kazu da treba da jede suvo grazdje,u nekima ni pod razno ne sme med,ovde pise treba med...uzas...
trenutno se jede samo integralni hleb bez kvasca,puter,slanina i cvarci i jaja i puter sam videla negde sme,negde ne,al to je jedini ustupak
meso i ribe i puno sveze salate od raznog povrca.uvece uz veceru beli luk,za uzinu velika casa cedjenog povrca sa limunom i steviom
pije probiotik,c vitamin,vitamine i beli luk u tabletama.za uzinu u skoli jede semenke ,orahe i bademe
strasno jednolicno,pogotovu sto on ne voli svu hranu
pre neko vece jede brokoli,a brokoli jede njega :(
Мсм да треба да једе скоро само па протеине и мастри, зато суво воће отпада, мед има јако антисептичко дејство па остаје, путер би требало да може, он је скоро па само масноћа и белиЈ лук нека узима свеж, у гранулама и таблетама је скоро све убијено.
Добро, али стваарно добро је почети дан соком од лимуна и кафеном кашичицом меда све то размућено у око 1 деци обичне, или негазиране минералне воде.
Још само да убедиш мужа да батали кока колу и сличну ђубретину да га не ,,изазива", јер једина ефикасна терапија за кандиду је храна и то дуго времена, иначе може нанети трајне штете слузокожи црева, или захватити слузокожу других органа.

muzu mozes oduzeti onu stvar ali ne mozes napolitanke i koka kolu:evil: bar to sakriva po kuci.mada vidim ja dete vodi racuna i sam,nije da jede krisom
inace juce u idei je muz dobio uz dve flase koka kole preslatku limenu kutiju,koka kola,ali visoku i usku,ne znam za sta da je koristim,mada je i kao ukras preslatka

ne,mala je to kutija,bas neprakticna
6 cm siroka i 19 visoka
12391176_10205494791349879_7286211020246057588_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back