- Poruka
- 122.074
da prazluk bude dominantan, noseci element?
e nemam ideju jer tako ne pravim, kod mene luka ne sme da bude dominantan na zalost
e nemam ideju jer tako ne pravim, kod mene luka ne sme da bude dominantan na zalost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pekla bi danas oslić. Šta da spremim kao prilog a da nije krompir salata ?
A možda nešto sa prazilukom, to ima kod kuće, ne izlazi mi se napolje, magla je i hladno. Kako da spremim varivo od praziluka ?
Imam i celer...
Meni bi bilo zao da ga termicki obradjujem. Pre bih neku salatu od toga...

A možda nešto sa prazilukom, to ima kod kuće, ne izlazi mi se napolje, magla je i hladno. Kako da spremim varivo od praziluka ?
Imam i celer...

kako da ispecem batake za to?![]()

Bocni ih cackalicom,ako ne izlazi krv peceni su.![]()

a ako izlazi jel da bacim celu tepsiju?![]()
Da ne ostanete gladni.svekrvi najboljeSve rokni u smece ili daj kerovima.Ili.....odnesi svekrvi ili mami da ti ih ispece.Da ne ostanete gladni.
![]()
ioanko mi pere zavese pa uvalicu joj i pile ko je sisa 

zene, od ponedeljka idem na keto ishranu 40/40/20
sto ste spremale, spremale ste
slike cu ubuduce samo da ignorisem
Pogledajte prilog 366538

U CG prave varovo od praziluka, samo ga iseckaju na kolutice, u to dodaju krompir na kockice, naliju malo vode, zacin i to je to, meni se dopalo ukus kao dinstani sampinjoni...moze i ma gusto kao prikog uz nesto.
modeeeeeestiiiiiii
ebi se bre
a poprecni presek kad se ohladi
zene, od ponedeljka idem na keto ishranu 40/40/20
sto ste spremale, spremale ste
slike cu ubuduce samo da ignorisem
Pogledajte prilog 366538

jel moze neko da mi da brzinski recept za hleb ili pogacu ili tako nesto.ne sme mleko,kvasac i sme samo integralno brasno.
jel moze neko da mi da brzinski recept za hleb ili pogacu ili tako nesto.ne sme mleko,kvasac i sme samo integralno brasno.