Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako upropastim i drugu serpu, najebala sam :sad: juce je cistila stan, obrise pola jvadratnog metra pa skida krpu sa dzogera i pere. Na kraju mi skinula nove kucne papuce da ih oriba odozdo, jer su "haos" prljave.

Sada već i ja. Ranije mi nije trebala.:rumenko:

pa ni meni dok sam sam imala redovan pms.sad ga sve cekam da malo detaljnije sredim kucu:rumenko:
sta ce biti ako je to to?:sad2:

- - - - - - - - - -

ranije je isla emisija sa one dve babe engleskinje(doduse mislim da su te babe bile kao sto sam ja sada baba:lol:) sto su isle i cistile tudje kuce u onim rukavicama sa perjem.obozavala sam da ih gledam i uvek su mi davale motivaciju

Пређи на просо.
Једна мера проса и четири мере воде, житарица целог зрна, скува се за мање од 10 минута, неупоредиво боља од прерађениЈех па'уљица... а и укусно је.

Obične zobene pahuljice su samo spljošteno zrno, nisu nikako prerađivane(nadam se :lol:). Kupim i zobene mekinje pa ih dodam pahuljicama. Ili ih umesim u hleb.Svaki dan ih pripremam, uglavnom ih jedem za užinu.

pa ni meni dok sam sam imala redovan pms.sad ga sve cekam da malo detaljnije sredim kucu:rumenko:
sta ce biti ako je to to?:sad2:

- - - - - - - - - -

ranije je isla emisija sa one dve babe engleskinje(doduse mislim da su te babe bile kao sto sam ja sada baba:lol:) sto su isle i cistile tudje kuce u onim rukavicama sa perjem.obozavala sam da ih gledam i uvek su mi davale motivaciju

Moj PMS je vezan za slatkiše, a sada navalio učestalo, nije ni čudo što se gojim. :sad2:

Mene čišćenje smiruje, izgleda da sada nisam nervozna.:manikir:

- - - - - - - - - -

Meni je bilo muka kada vidim onu prljavštinu. Ni rukavice sa perjem mi je nisu olakšavale.

Obične zobene pahuljice su samo spljošteno zrno, nisu nikako prerađivane(nadam se :lol:). Kupim i zobene mekinje pa ih dodam pahuljicama. Ili ih umesim u hleb.Svaki dan ih pripremam, uglavnom ih jedem za užinu.
Надај се.:mrgreen:
Бтв много пута боље и ,,еН" пута укусније су пшеничне клице.
Не наклијала пшеница већ клице које се млевењем зрна одвајају као и бело брашно и мекиње.
Такве клице ако су непастеризоване(чуваш их у замрзивачу, а набавиш у неком приватном малом млину, иначе у продавницама су увек пастеризоване) + пресно млеко...:zaljubljena:
Само их потопиш у млеко и сачекаш десетак минута да скроб почне да се преводи у шећере, неописиво је укусно!

Надај се.:mrgreen:
Бтв много пута боље и ,,еН" пута укусније су пшеничне клице.
Не наклијала пшеница већ клице које се млевењем зрна одвајају као и бело брашно и мекиње.
Такве клице ако су непастеризоване(чуваш их у замрзивачу, а набавиш у неком приватном малом млину, иначе у продавницама су увек пастеризоване) + пресно млеко...:zaljubljena:
Само их потопиш у млеко и сачекаш десетак минута да скроб почне да се преводи у шећере, неописиво је укусно!

Ranije smo te klice propržili pa koristili u kolačima. Ovde ima da se kupi brašno koje ih sadrži. A samo klice nisam videla, jeste da ih nisam ni tražila. :lol: Pogledaću šta nude.

Ranije smo te klice propržili pa koristili u kolačima. Ovde ima da se kupi brašno koje ih sadrži. A samo klice nisam videla, jeste da ih nisam ni tražila. :lol: Pogledaću šta nude.
Имаш гарантовано.
Мсм има их код нас у продавницама здраве хране, али су пастеризоване, непастеризоване можеш да купиш на џакове од 20 кила у малим млиновима, или ако имаш мали кућни млин који одваја мекиње, клице и брашно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back