Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
12334122_10206386541601357_679330208_o.jpg

fasiranu junetinu i povrce

Ono, kad se uzelis roditeljske kuce i odnekud ti u glavi dodje asocijacija, kako drugacije, nego preko kolaca. :lol:

qrkj1z.jpg

Starinske (sa belim vinom) strudlice, sa dzemom od sljiva i zrelih smokvi.

Sad izmarinirala (za sutra) losos, cerka izrazila zelju.

• Podržavam
Reactions: Em.
Kuvam domacu supu i juneci rinflajs

A propo supe

Nikada se ne bih udala za muskarca koji insistira da jede samo domacu supu iz prostog razloga sto je glup
Narocito ako ja radim i dolazim kuci u 6

- - - - - - - - - -

A supa iz kesice, toliko omrznuta, je najbolje sredstvo za vracanje elektrolita u organizam, kod lecenja gripa, temperature i proliva
al dobro

to ne umanjuje vrednost domace supe u smislu vitamina i minerala, niti zdravlja, samo kazem da kod normalnih ljudi supa iz kesice ima svoje mesto u kuci

Kod moje dece supa iz kesice ima primarno mesto. Iako su odrasli u kući u kojoj je vazda postojala neka baba, kod koje ručak nije mogao da se zamisli bez domaće supe.

sta znam
ja je ne kuvam cesto, kao ni pdomacu supu
ali na primer krem supa od pecuraka je zaista iz kesice dobra

jeste to ind. sranje sa ditivima, ali neke supe su zaista dobre, i na primer sa knedlama iz kesice mi je lepsa nego kad ja pravim knedle
na primer

- - - - - - - - - -

ps mozda zato sto ne znam :lol:

Za danas sam dobra, doručak je bio topli sendvič i kravica jogurt koji sam dobila iz Srbije. Za ručak malo spanaća od juče (ne smem ga podgrevati pa ću ga jesti hladnog) a za večeru idem na gibanicu :aha:
Malecka je kod babe i dede, za nju se ne brinem :mrgreen:
A puž će jesti neko svoje meso, hleb i nešto slatko, kao po običaju :)

E sad za sutra imam dilemu :sad2:

ja ne znam sta sutra da kuvam isto :aha:
kupuse jeli
pasulj jeli
punjene paprike mrzi me da pravim
podvarak jeli
pilav jeli
neam pojma

- - - - - - - - - -

moji kao rucak ne priznaju testenine i mesi i preliv, uz to to mi nije za dva dana
paste otpadaju
neam pojma

- - - - - - - - - -

idem po moj spisak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back