Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inace danas me zove sin pun odusevljenja.jao mama kakav rucak je napravila J. nikad lepsi krompir pire nisam jeo,a meso:zaljubljena:,meso je otkostila,pa pekla pa stavila u neki sos,pa zapekla u rerni :lol:
sta ti je bre ljubav :aha:
Док му не направи сарме које ће појести ЦЕЛЕ, а не да мрцкеља и одваја купус, ич не констатујем примедбу!:)

...ja bi sutra da kuvam nesto kao pasulj ili ono socivo sto ste ga svi hvalili...ali bez mesa...onako klot...zavisi sta cu naci u povratku...koliko treba socivu da se skuva, ako ne
prebacim sve to na kupus, ajde koga ne mrzi, nek napise u kratkim crtama kako se kuva to cudo....

...ja bi sutra da kuvam nesto kao pasulj ili ono socivo sto ste ga svi hvalili...ali bez mesa...onako klot...zavisi sta cu naci u povratku...koliko treba socivu da se skuva, ako ne
prebacim sve to na kupus, ajde koga ne mrzi, nek napise u kratkim crtama kako se kuva to cudo....

Сочиво потапаш преко ноћи да ти се сутрадан не би кувало сатима. Куваш као пасуљ, једино што стављаш бели лук уместо црног.

afro,mozes ga potopiti i sutra na par sati ,ako ga kupis odmah ujutru
ja sam svoje zaboravila da potopim:rumenko:
sad dok nije rekla elektrika,ne bih se ni setila

- - - - - - - - - -

i ja ga kuvam tako sto izdinstam luk,dodam krupnije secenu papriku,kad malo omeksa dodam socivo,lorber.sa vrlo malo vode podlivam da bude gusto.kad je skoro gotovo stavim paradajz pire,ili sok,ili svez.kad je gotovo u tanjir preko sociva sipam malo maslinovog i seckani beli luk da bolje i duze smrdim

afro,mozes ga potopiti i sutra na par sati ,ako ga kupis odmah ujutru
ja sam svoje zaboravila da potopim:rumenko:
sad dok nije rekla elektrika,ne bih se ni setila

- - - - - - - - - -

i ja ga kuvam tako sto izdinstam luk,dodam krupnije secenu papriku,kad malo omeksa dodam socivo,lorber.sa vrlo malo vode podlivam da bude gusto.kad je skoro gotovo stavim paradajz pire,ili sok,ili svez.kad je gotovo u tanjir preko sociva sipam malo maslinovog i seckani beli luk da bolje i duze smrdim

..ma kad odmah ujutro, nemam ja vremena idem ujutro na Onkologiju pa u povratku da kupim, i onda cu uvece potopiti za prekosutra, a za sutra cu smisliti nesto, ko zna
koliko cu se zadrzati....a jos hocu i u fond pio da svratim...da proverim nesto...nista od rucka vidim ja fino...

za one koji nocas nisu mogli da spavaju sta ce biti sa mojim krmenadlama :mrgreen: savrsene su bile.isprzila sam ih bez kapi vode.deca su jela bez da placu:roll:a snajka je rekla da je rucak super.bile te snicle,krompir pire i podvarak za nju,muza i mene

- - - - - - - - - -

sad cu da pravim palacinke,kuhinja mi je u haosu,nema gde da se spusti sibica,al jedu mi se.o deci da ne govorim,oni bi stalno jeli nesto slatko

za one koji nocas nisu mogli da spavaju sta ce biti sa mojim krmenadlama :mrgreen: savrsene su bile.isprzila sam ih bez kapi vode.deca su jela bez da placu:roll:a snajka je rekla da je rucak super.bile te snicle,krompir pire i podvarak za nju,muza i mene

- - - - - - - - - -

sad cu da pravim palacinke,kuhinja mi je u haosu,nema gde da se spusti sibica,al jedu mi se.o deci da ne govorim,oni bi stalno jeli nesto slatko

a i buba ruse su gladne :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back