gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Nismo pojeli krmenadlu ne pamtim... Ne volim... Kako god i ko god da je spremi.
Uvek uzmem vrat kad zelim svinjetinu u tom obliku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ni 1 celu nisam uspela pojesti.Nismo pojeli krmenadlu ne pamtim... Ne volim... Kako god i ko god da je spremi.
Nismo pojeli krmenadlu ne pamtim... Ne volim... Kako god i ko god da je spremi.

,meso je otkostila,pa pekla pa stavila u neki sos,pa zapekla u rerni 

Док му не направи сарме које ће појести ЦЕЛЕ, а не да мрцкеља и одваја купус, ич не констатујем примедбу!inace danas me zove sin pun odusevljenja.jao mama kakav rucak je napravila J. nikad lepsi krompir pire nisam jeo,a meso,meso je otkostila,pa pekla pa stavila u neki sos,pa zapekla u rerni
sta ti je bre ljubav![]()

Док му не направи сарме које ће појести ЦЕЛЕ, а не да мрцкеља и одваја купус, ич не констатујем примедбу!![]()

Aha, mada nije nestoje l ti je ovo feta![]()
od dvadeset do cetrdeset minuta,probas.moje je ostalo kao klikercici i posle sat kuvanja
...ja bi sutra da kuvam nesto kao pasulj ili ono socivo sto ste ga svi hvalili...ali bez mesa...onako klot...zavisi sta cu naci u povratku...koliko treba socivu da se skuva, ako ne
prebacim sve to na kupus, ajde koga ne mrzi, nek napise u kratkim crtama kako se kuva to cudo....
Сочиво потапаш преко ноћи да ти се сутрадан не би кувало сатима. Куваш као пасуљ, једино што стављаш бели лук уместо црног.
Драматичан обрт, да није то због прве снајкице?!?on od prosle godine jede i kupus![]()
..e pa onda ne mogu da kuvam sutra, ja to tek treba da kupim....a ne znam ni koliko mi treba za mene jednu da imam recimo 2-3 dana...
Кеса од пола киле је довољна за петоро, да се наједу.

afro,mozes ga potopiti i sutra na par sati ,ako ga kupis odmah ujutru
ja sam svoje zaboravila da potopim
sad dok nije rekla elektrika,ne bih se ni setila
- - - - - - - - - -
i ja ga kuvam tako sto izdinstam luk,dodam krupnije secenu papriku,kad malo omeksa dodam socivo,lorber.sa vrlo malo vode podlivam da bude gusto.kad je skoro gotovo stavim paradajz pire,ili sok,ili svez.kad je gotovo u tanjir preko sociva sipam malo maslinovog i seckani beli luk da bolje i duze smrdim
savrsene su bile.isprzila sam ih bez kapi vode.deca su jela bez da placuza one koji nocas nisu mogli da spavaju sta ce biti sa mojim krmenadlamasavrsene su bile.isprzila sam ih bez kapi vode.deca su jela bez da placu
a snajka je rekla da je rucak super.bile te snicle,krompir pire i podvarak za nju,muza i mene
- - - - - - - - - -
sad cu da pravim palacinke,kuhinja mi je u haosu,nema gde da se spusti sibica,al jedu mi se.o deci da ne govorim,oni bi stalno jeli nesto slatko