- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu lose paprikePogledajte prilog 364926 100 gr kus kusa potopiti 5 min u 100ml vruce vode da upije. U medjivremenu peci 4 velike paprike presecene na pola u rerni da omeksaju. Izdinstati jedan srednji crveni luk na malo mas. Ulja i dodsti 3 kasike balzamika. Dodati 3 plum paradajza i iseckan sve bosiljak. Izmesati sa kus kusom i puniti paprike. Preko ide kozji sir pa nazad u rernu jos 15 min
ne zvuci l;ose, al opet moram da kuvam..
Ja ne izvoljevam
![]()
iz
..ni ja, kad god mi se posreci da mi neko drugi skuva sta god, ja sva srecna i zadovoljna, mane ne nalazim, kao da nisam celog zivota bila razmazeno jedinceiz
toga se vidi koliko ne volim da se bavim kuhinjom, nego samo sto moram![]()

pa ko ti brani da napraviš i ti slavski ručak, mrsan naravno![]()

pa ko ti brani da napraviš i ti slavski ručak, mrsan naravno
- - - - - - - - - -
elem, jel ko zan kako spasiti šerpicu, rostfraj sa debelim dnom, u kojoj se kuvala voda pa je uvrilo do poslednje kapi ....
sad je dno crno, a pod prstima se ne oseca nikakva skrama..

С рошчићима како би то моја мати рекла.kod mene opet supa
peceni krompirici i meso i pohovane bukovace
i pravim opet strdlu, trazili
jednu s makom, drugu sa rogacem
nikad nisam pravila s rogacem i mislim da mi se nece ni svideti![]()
kod mene opet supa

boraniju i junece snicle
![]()
![]()
kako bi sad to smlatila....kod mene opet supa

ja nesto mislim da ovi u zdravoj hrani podvaljuju sa tim rogacem.po mom secanju iz detinjstva rogac ima jak specifican ukus koji ne volim.ali pregrmim ja to i kupim jer sam cula da skida visok holesterol.ovaj rogac sladak i nema nikakve veze sa onim od pre
inace za danas za muske testo sa mesom.ostalo kao uvek i testo i mesa,pa ja pomesala sebi sa corbastim pasuljem od prekjuce i zaljutila.jao sto je dobro
pa ko ti brani da napraviš i ti slavski ručak, mrsan naravno
- - - - - - - - - -
elem, jel ko zan kako spasiti šerpicu, rostfraj sa debelim dnom, u kojoj se kuvala voda pa je uvrilo do poslednje kapi ....
sad je dno crno, a pod prstima se ne oseca nikakva skrama..
...jaooo bre Divkaaaakako bi sad to smlatila....
...mozda bi moglo mleveno pilece...moram da vidim ovde prekoputa jel bi mi samleli....
ja isto ne mogu da ga smislim
i kupim jer ubedim sebe da nemam pojma, ako pise domacica da sprema strudlu sa njim i jos par forumasica, sta ja tu filozofiram
i kupim i otvorim malo kesicu da probam
ok, slatkasto i uopste nije tako strasno..nije bas da padam u nesvest od odusevljenja, al moci ce za kolac
i stavim u viseci deo od kuhinje iznad sudopere
i posle tri dana perem sudove i hocu da umrem od mirisa koji mi izaziva mucninu
isto kao kad se moja drugarica u bedak fazi naduvavala danima sa marom, a meni zlo kako pridjem njenom stanu da je nateram da izadje napolje i odvedem je u setnju
i shvatim da je to od rogaca
samo sam ga bacila, kolac nije video
i nemam zelju da to ponovim ikad vise
valjda jos nisam u toj razvojnoj fazi da mogu da svarim taj miris
taman sam se konsolidovala sa zumancima
- - - - - - - - - -
tako ja izmarinirala ramstek u maslinovom ulju, a drug kaze - daj ja cu to da obogatim i da ga spremim
i doda soja sosa i jos milion tih sosica karamel boje..sve sto je nasao u mojoj kuhinji
meso je bilo izuzetno ukusno, a gril tiganj sam posle mogla samo da bacim koliko se sve zalepilo i ututkalo
- - - - - - - - - -
nemoj, bolje uzmi junece
piletina ti je najgore meso na trzistu, jer je prepuna koncentrata i hormona