Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Ео ко буши шатру!e kad spomenu ideu,zelena salata 29 dinara,bas lepa,a cvekla 19 din kilo.kome treba info

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ео ко буши шатру!e kad spomenu ideu,zelena salata 29 dinara,bas lepa,a cvekla 19 din kilo.kome treba info

a jesi videla serpe u univeru? ja skupila brdo onih kupona i sad pocela da kupujem serpe, mnogo mi se svidjaju![]()

Ео ко буши шатру!![]()

) prvi put u njoj, serpa izgleda da je stvarno odlicnog kvaliteta, italijanska je proizvodnja. ovo su cene bez popusta sa kuponimaPogotovo supa oće da zagori bez ulja i vodekod mene je mali univer,ne verujem da imaju,tj nisam ih primetila.ja nasledila cepterov komplet od svekrve,a imam svoje ljubljene inoks jos iz podgorice.jesu teske,al vrede.mislim da necu kupovati serpu za zivota
inace lazu za taj cepter da ne zagoreva.ja jednom probala bez ulja i vode...
- - - - - - - - - -
koju sad satru![]()
Pogotovo supa oće da zagori bez ulja i vode
Verovatno si na jakoj temperaturi pekla pa je zato zagorelo. Ja meso redovno pečem bez ulja i vode i bude savršeno. Zagreješ dok kap vode koju baciš unutra ne počne da se kreće kao kuglica, onda zapečeš meso sa obe strane, poklopiš i isključiš. Posle pola sata je gotovo i savršeno
Šnicle ili piletina. E sad, ako je pietina sa kostima tipa batak i karabatak, onda, posle 15 minuta od iskljućivanja uključiš na 0.5 znači na najslabije što može i tako se peče još petnaestak minuta.stvarno?tekk tako?a jel to kazes za snicle ili koje meso?
Šnicle ili piletina. E sad, ako je pietina sa kostima tipa batak i karabatak, onda, posle 15 minuta od iskljućivanja uključiš na 0.5 znači na najslabije što može i tako se peče još petnaestak minuta.
Ti nisi bila na tim prezentacijama pre 25 godina ?

jel kad przite krmenadle dolijete malo vode da se krcka,il samo proprzite?
ne przimo krmenadle.
i kako te nije sramota pitati tako nesto, imas sto godina!

pa jel ti dodas vodu?bila u neprijateljskim redovima, nisu imali nista sa onog prospekta ni jare, ni ovcicu, al su zato imali srnu..al ocu prvo da se konsultujem dal da je kupim. nesto mi je skupo, pa bolje ja da ne odlucujem.
- - - - - - - - - -
ako przis krmenadle onda samo na masti/ulju cemu vec..nije przeno, ako dodas vodu.
pa jel ti dodas vodu?
inace u idei prodaju zamrznutu divljac hiljadu i nesto din

Pa ispeci ih u cepteru kako sam ti objasnila. U onoj plitkoj šerpi. Krmenadle staviš na onako ugrejanu šerpu, okreneš posle minut, jer kad se zapeku, one se odlepe (nema pomeranja kad staviš krmenadlu). I kad se zapeku sa sruge strane, isto minut, začiniš odgore i poklopiš. Isključiš pa otvoriš poklopac tek posle pola sata (ne ranije)pa sramota me je
al ja to pitam svake godine kad jednom kupim krmenadle![]()
Pa ispeci ih u cepteru kako sam ti objasnila. U onoj plitkoj šerpi. Krmenadle staviš na onako ugrejanu šerpu, okreneš posle minut, jer kad se zapeku, one se odlepe (nema pomeranja kad staviš krmenadlu). I kad se zapeku sa sruge strane, isto minut, začiniš odgore i poklopiš. Isključiš pa otvoriš poklopac tek posle pola sata (ne ranije)

počni da gledaš od 1.40 min
Blago tebipa jel to nasa glumica,stala mi pamet...ana nesto...?

sto?Blago tebi![]()
ana sofrenovic![]()