- Poruka
- 48.596
jeste ribanac se ne naliva vodom nego se ostavi da pusta sam svoj sok....da, da secam se
. mada ja ribanac ne ostavljam, samo glavice.
. mada ja ribanac ne ostavljam, samo glavice.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. mada ja ribanac ne ostavljam, samo glavice.Sutra punjene paprike, namamila me banda sa foruma![]()

У мојој Србији се не зна кад је бадње вече и није нас брига за то.

ldp? srecom vasa srbija nije bas velika

)))Данас морски плодови.
Размислићу да ли да их само укрчкам у парадајзу, белом луку и босиљку, или да направим ђувеч по овој врућини.
А став има везе са политичком партијом?
Ти као страначки војник то најбоље знаш, јел тако - тако је.
Данас морски плодови.
Размислићу да ли да их само укрчкам у парадајзу, белом луку и босиљку, или да направим ђувеч по овој врућини.
А став има везе са политичком партијом?
Ти као страначки војник то најбоље знаш, јел тако - тако је.
Sad vec juce jela sam przene krompirice i senf.Razbila sam se,prejela ali danju ne mogu da jedem normalno jer je pakleno vruce.

Ако се ипак потрефи да треба мало да се налије дода се расо(л).jeste ribanac se ne naliva vodom nego se ostavi da pusta sam svoj sok....da, da secam se. mada ja ribanac ne ostavljam, samo glavice.
ja kad przim krompirice, ja ih pospem senfom u prahu
imaju divnu boju i neki smek super, ne oseti se senf, odnosno ne mozes ga prepoznati ako ne znas da je senf, samo je ukus nemerljivo bolji
al vec neko vreme ne nalazim taj senf u prahu u veru![]()

ja kad przim krompirice, ja ih pospem senfom u prahu
imaju divnu boju i neki smek super, ne oseti se senf, odnosno ne mozes ga prepoznati ako ne znas da je senf, samo je ukus nemerljivo bolji
al vec neko vreme ne nalazim taj senf u prahu u veru![]()
. Kotanui zacine ne koristim jer mi ne odgovara ukus - odvratan je,unisti hranu a ono sto koristim-nema za krompir.
A taman sam nasla odgovarajuci.Nisi lud. Nisam ni ja cula, ali ga stvarno svuda ima, pospe se na meso, ribu, moze i povrce , daje neki fin, malo ljutkast ukus.jel sam ja lud sto nisam cuo do sad za senf u prahu
Ne znam kako to izgleda,koristim obican senf ali zadnje sto sam negde procitala - bilo je u Grckoj da se kupi.Ako imas nekog tamo ili neko ide tamo mozes da pitas da ti posalje ako nadje.
Volela sam da stavljam na krompir zacin za krompir ali ga na zalost nema vise. Kotanui zacine ne koristim jer mi ne odgovara ukus - odvratan je,unisti hranu a ono sto koristim-nema za krompir.
A taman sam nasla odgovarajuci.
-----------------------
Iseckane paprike,ispzene sa jajima malo posoljene i paradajz zacinjen suncokretovim uljem malo posoljen.Kad se sve to ohladi-isprzeno ovako,paradajz u frizideru jescu.

uh paprike sa jajima
ja samo taj paradajz vise volim sa maslinovim gustim uljem i sa puno svezeg persuna preko..i samo kap dve balzamika
Данас морски плодови.