- Poruka
- 869
Све је у реду, кажем ти само да то никада нисам јела, није обичај тамо одакле су моји.
ako nekad budeš u prilici da probaš suve paprike, moje tople preporuke,
mislim da se nećeš razočarati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све је у реду, кажем ти само да то никада нисам јела, није обичај тамо одакле су моји.
ako nekad budeš u prilici da probaš suve paprike, moje tople preporuke,
mislim da se nećeš razočarati
nece biti bas da je isto - paprika u maxiju u januaru i paprika sa tezge u septembru
ni paradajz nije isti.
nece biti bas da je isto - paprika u maxiju u januaru i paprika sa tezge u septembru
ni paradajz nije isti.
Верујем ти на реч. Оне слике добро изгледају.
O da, i za pasulj, i socivo. To sam zaboravilaodi do pijace i uzmi jedan "venac" suvih paprika,
operi ih i stavi sa pasuljem da se kuva jedno 4-5 paprika,
ubaci nekoliko češnja belog luka(celih) i neka bude više čorbast na koncu
videćeš da ti suva rebarca nisu uopšte potrebna zbog ukusa od takve paprike

O da, i za pasulj, i socivo. To sam zaboravila![]()
O da, i za pasulj, i socivo. To sam zaboravila![]()

O time su i mene mucili, i ja sam zaboravia, a to je bila glavna stvar.a ja zaboravio isto i pihtije od boba u sklopu svega onoga što sam naveo za badnji dan![]()

Ma super je i u socivu.За пасуљ знам а у сочиво само лорбер стављам. И бели лук, нормално.
O time su i mene mucili, i ja sam zaboravia, a to je bila glavna stvar.
Lepo je izgledalo, ali ja taj bob nikada nisam mogla da jedem.
Lepo je da si setio i toga![]()

obavezno za badnje vece,

....jedva preziveh
Za vikend me čeka isti posao.
Ali, ebiga, hoću na more...sunce ti koliko je to ubijene struje majciceMeni je u petak rerna bila uključena od 9:30 - 14:30h. Ispekla sam 17 kora za torte, i mislila sam da sam umrla.Za vikend me čeka isti posao.
Ali, ebiga, hoću na more...
Kuhinja je u sklopu kuće, ali se u njoj inače ne kuva, samo se prave torte. Kuva se kod sveki. I nemam klimu, jer takvih bude par dana godišnje, pa su mi to bačene pare da za to malo vremena kupujem klimu. Jer je u potpunosti odvojena prostorija od 15m2, nije u sklopu trpezarije, ili trpezarije i dnevnog boravka recimo, pa da je klimatizujem, jer i inače tu boravimo.
A struja...pa nije strašno, 8500 dinara mesečno, u proseku. Celokupna potrošnja, nas šestoro u dve kuće.
obavezno za badnje vece,
punjene prebrancem i punjene sa orasima i punjene sa pirincem
Такође. Моји нису из паприкарских крајева.
И како се уопште пуне те уштављене паприке. Како их не поломите?
Пусти ме тих сеоских зајебанција. Мени је исто зима или лето, сад има свега у свако доба.

Uh ja volim kisele babure punjene kupusom, imaju potpuno novi ukus u odnosu na one obične kisele il one iz turšije, odlične su, od-lič-ne!
))))Zvuči dobro, možda i probamo na jesen.
A gde bre kupus nalivaš vodom, naopako))))
))