Dajte sliku drockica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte sliku drockica.

davla sam ti bas na ovoj temi i ti mi rece u boni hvala i da ces da probas
sto ne sacuva tad bem te, sad opet da kuckam
nikakva mudrost
uprzim luka, beli luka i malo sargarepe
onda sipam vodu i ribu (ja furam uglavnom filete riba da se ne jurim sa koskama po tanjiru, ti uzmi koju oces, ja furam od recnih, a ti kako oces) i kad imam dodam paskanat i/ili celer malo....kad nemam nema veze
to se krcka dvadesetak min, riba se brzo skuva
kad je pri kraju dodam onu kesicu zacina za riblju corbu, i probam ako treba dodam jos neke zacine tipa biber persun i so vegeta...sta vec volis i kako volis
to se prokrcka jos pet min i gotovo
e sad kako ti volja ali ja dodajem svoje "drockice" tako ih zovem, ne znam drugi kako ih zovu....jaja smuckas sa brasnom i sipas, nisu knedle jer sipam ko zmijice ko rezance
neko pravi sa knedlama, neko sa makaronama mesa...ili nista....kako volis...
i mozes ako volis zaprsku onu pravu, ja to ne stavljam
stavim onu belu zaprsku il kako se vec zove (smuckam kasiku brasna sa malo vode i sipam) da zgusnem
nemoj da pisem treci put![]()
kad ces da pocnes da koristis gugl
evo slike sa neta, ukucaj dronjci (ja ih zovem drocke, drockice po juznjacki, rasireniji je naziv dronjci kako dusa rece)
![]()
![]()
![]()
evo ti recept http://prijatno-recepti.blogspot.com/2009/04/dronjci-za-supu-kako-ih-napraviti.html

Лесковачка мућкалица![]()

oprosti al ich gu ne volim
setih se brata od tetke koji ne jede paprike, zamisli ne jede paprike u sred le....kad god to izjavi dobije prigodno pitanje - a koje jedes
![]()

Паприка је диииивна поврћка и у све се меша.
Нема он појма.
А за мућкалицу знам доста људи који је воле, тако да, опроштено ти је![]()

ne znam sestro al da skoce sebi u brk i da upropaste izrostiljano meso kuvanjem u tom povrcu, pa blasfemija
zavaljujem
aj pa prijatno

Ја га не роштиљам, упржим га...
Ваљда је то мањи грех![]()
pa jes, za nijansu si manje zgresila 
ja jedva caj skuvam od ove vrucine

onaj moj gmaz zaboravio riblju corbu u frizider da stavi
sta mislite dal je jestiva?![]()

onaj moj gmaz zaboravio riblju corbu u frizider da stavi
.gif)
Осетиш по мирису.onaj moj gmaz zaboravio riblju corbu u frizider da stavi

....znam da se ukiseljenost oseti ali to kod supa se lakse provali, ovde sa ovim zacinima moze da se maskira, necu da se zezam preko 12h stoji