- Poruka
- 122.079
j kuvo pasulj, ja ga zaobilazim, ne mogu brate tesko mi to leti
ima i cevapa ni to mi se ne jede
ima i cevapa ni to mi se ne jede

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.
onako zaledjene sam odvajala i cistila da stignem
.
ja to mogu.
kad sam bila gladna.
Skuvo pasulj sa rebarca suva i zgotvio salatu od krastavca, kupusa, sargarepe i zelene salate, razmisljam dal dubacim i neki paradajz

maloprije sam skuhala lonac kukuruza i bio je baš njamiiii![]()
.verovatno si stavila više vode nego što treba,
tu iz kesice sam pravila samo dva puta i nikad nisam sipala vode koliko stoji u uputstvu,
da nadoknadim razliku do željene gustine dodavala sam mleko i bude baš krem, ali ja to ne volim,
sama napravim od svežih pečurki, belog luka, rendane šargarepe, celera, mleka i malo brašna, soli, bibera i peršun list naravno,
i ne kuvam na ulju, nije potrebno uopšte, mleko doda masnoće za ukus, a i nije baš neko punomasno, skoro pa voda
), mama poslala oblande sa plazmom i suvim grožđem, i restlove od jučerašnje torte koju sam morala da ukrajam. Plus, muž kupio breskve na kvantašu, Punu gajbu.
Supa, rolovano pile, salata luk, krastavac, paradajz i ljuta papričica. Dezertiraju rolnice sa jabukama i cimetom (kvinsi), mama poslala oblande sa plazmom i suvim grožđem, i restlove od jučerašnje torte koju sam morala da ukrajam. Plus, muž kupio breskve na kvantašu, Punu gajbu.
![]()

Pa sam ja danas bila u prolazu, i pošto je nedelja, a u Sremu nema nedelje bRez kolača, spakovala da ponesem kući.
Supa, rolovano pile, salata luk, krastavac, paradajz i ljuta papričica. Dezertiraju rolnice sa jabukama i cimetom (kvinsi), mama poslala oblande sa plazmom i suvim grožđem, i restlove od jučerašnje torte koju sam morala da ukrajam. Plus, muž kupio breskve na kvantašu, Punu gajbu.
![]()
pita sa tikvicama i mladim sirom. dosta. jeste da sam upalila rernu, ali gotova je za pola sata, a ja sam pobegla u drugu sobu.
vuku mi se tikvice po frizideru pet dana, ne bih ih pohovala danas, taman crkla od gladi. zato-pita.
Koliko ti jedes tog preliva?pljeskavice, przeni krompir, salata i i preliv sa 4 vrste sira.
i supu od pecuraka, al iz kesice.
- - - - - - - - - -
ima i kajsija.
- - - - - - - - - -
izgleda da nece biit ni pljeskavice z arucak...mrzi me.
- - - - - - - - - -
izgleda da ce za rucka biti poncho pizza.![]()
Ова торта делује јако фино.