Šta kuvamo danas 9

Da li neko ima možda sačuvan vraganin recept za NY cheesecake?
Pokušavam da ga nađem i ne uspevam
https://web.coolinarika.com/recept/new-york-cheesecake-sa-vocem-4aac286e-6435-11eb-b501-0242ac1200bd

Evo ga, po tom receptu pravi fil od sira i voca a koricu ovako:
100 g maslaca, 70-100 g secera, 1 vanilin secer 250 g brasna, 1/2 kaskice praska za pecivo, 1 jaje
sve izmesas da dobijes prhko testo, utisnes ga rukom u namasten obruc (26), odignes ivice - da bude prava korica i malo propeces

Danas paprikaš, svinjetina, krompir i noklice

IMG_6726.jpeg

Da li neko od vas ima air fryer, i da li bi ga preporučio?

Apsolutno, gomilu stvari spremamo u njemu a najviše za krompire, gril kobasice, grilovanje povrća i tako. Mada pecem i proju, zuti vocni kolač i masu deukih smuć pa prošli varijanti.
Jedino sto mislim da koliko god veliki bio, vama bi bio premali, ako kuvas za petoro još uvek. Mi imamo filipsov xl i taman je za nas troje.

https://web.coolinarika.com/recept/new-york-cheesecake-sa-vocem-4aac286e-6435-11eb-b501-0242ac1200bd

Evo ga, po tom receptu pravi fil od sira i voca a koricu ovako:
100 g maslaca, 70-100 g secera, 1 vanilin secer 250 g brasna, 1/2 kaskice praska za pecivo, 1 jaje
sve izmesas da dobijes prhko testo, utisnes ga rukom u namasten obruc (26), odignes ivice - da bude prava korica i malo propeces

Ne samo hvala za recept nego hvala što si me obradovala svojim prisustvom i pojavom :D <333

Apsolutno, gomilu stvari spremamo u njemu a najviše za krompire, gril kobasice, grilovanje povrća i tako. Mada pecem i proju, zuti vocni kolač i masu deukih smuć pa prošli varijanti.
Jedino sto mislim da koliko god veliki bio, vama bi bio premali, ako kuvas za petoro još uvek. Mi imamo filipsov xl i taman je za nas troje.
Hvala. :heart:
Kuvam za sedmoro. :mrgreen: Tu mi je Dušan još uvek, plus moja mama kojoj nosim hranu. Razumem šta hoćeš da mi kažeš, svakako ću kupiti neki sa (naj)većom posudom.

napokon sam došla na red i od 8.5. se bavim sobom
uključila sam se na neki tromesečni quantim program, kome sam pristupila malo skeptično, jer nisam bila sigurna da ću da propratim sve
ali jesam i baš mi je legla čitava njihova priča
trenutno sam u ketozi i za tri nedelje sam se oslobodila 10kg i potpuno sredila krvnu sliku
to znači da mi se ishrana bazira na mastima, proteinima i 20gr UH
u početku sam se držala jaja, kuvane piletine i grilovane skuše, a sad sam se opustila
danas sam spremala i sebi i deci ćureća krila, blitvu na dalmatinski i njima još pečeni batat, mada stvarno nije trebalo..blitva je bila savršena

Prilozi

• viber_image_2025-05-28_14-15-12-050.jpg
    viber_image_2025-05-28_14-15-12-050.jpg
    217,5 KB · Pregleda: 44

Back