- Poruka
- 397.500
Šnicla šarana i krompir salata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas je obicaj da se ne saraj ako neko umre,ali se uvijek farbaju.Danas a za sutra....
Pre svega žuti kolač sa višnjama... Sa nama živi sestra mm sa daunom i danima mi donosi slike tog kolača iz nekih novina da vidim kako je lepo. To se mora ispoštovati. A onda klasika , domaća supa, ruska salata, praseći but, krempita po želji mm i mala čokoladna torta sa bananama. U stvari sve kolače spremam po trećinu mere jer se to nama vuče i na kraju bacimo.
Jaja ofarbana juče u lukovini. Kažu, ne farbaju se jaja kad neko iz kuće umre, a umrlo ih dvoje u poslednja tri meseca. Kad sam pitala sveštenika za čuvarkuću, kaže da se farbaju kao i uvek, u crveno. Tako da i to odradih.
Mi smo pre par nedelja pozvali na ručak najbliže ljude, rodbinu, prijatelje, komšije, da ih počastimo što je Dušan kupio stan.Danas a za sutra....
Pre svega žuti kolač sa višnjama... Sa nama živi sestra mm sa daunom i danima mi donosi slike tog kolača iz nekih novina da vidim kako je lepo. To se mora ispoštovati. A onda klasika , domaća supa, ruska salata, praseći but, krempita po želji mm i mala čokoladna torta sa bananama. U stvari sve kolače spremam po trećinu mere jer se to nama vuče i na kraju bacimo.
Jaja ofarbana juče u lukovini. Kažu, ne farbaju se jaja kad neko iz kuće umre, a umrlo ih dvoje u poslednja tri meseca. Kad sam pitala sveštenika za čuvarkuću, kaže da se farbaju kao i uvek, u crveno. Tako da i to odradih.
U Sremu se zaista dobro jede.Mi smo pre par nedelja pozvali na ručak najbliže ljude, rodbinu, prijatelje, komšije, da ih počastimo što je Dušan kupio stan.
Pojelo se 10kg pečenja i 14kg kolača.
Mesto gde se kolači razvlače danima i na kraju bace je za mene paralelni univerzum. To još nisam doživela.
Danas kuvam supu, sos i pohujem meso. Večeras pečem rolovane piliće za sutra, a sutra ću napraviti karađorđeve šnicle i sos od šampinjona.
Skromno, tri vrste kolača. Bajadere, snikers štangle i dvobojna oblanda.
neka mu je srećan novi početakMi smo pre par nedelja pozvali na ručak najbliže ljude, rodbinu, prijatelje, komšije, da ih počastimo što je Dušan kupio stan.
Pojelo se 10kg pečenja i 14kg kolača.
Mesto gde se kolači razvlače danima i na kraju bace je za mene paralelni univerzum. To još nisam doživela.
Danas kuvam supu, sos i pohujem meso. Večeras pečem rolovane piliće za sutra, a sutra ću napraviti karađorđeve šnicle i sos od šampinjona.
Skromno, tri vrste kolača. Bajadere, snikers štangle i dvobojna oblanda.
Hvala.neka mu je srećan novi početak
i ja sam farbala jaja
kod nas je karnevalska atmosfera
Pogledajte prilog 1716756
tako je i ja pravimDanas mi je 39-i rodjus
Napravila Pavlovu na moj nacin
Zao mi bilo da bacim zumanca pa sam skuvala zuti fil
Pogledajte prilog 1718126