- Poruka
- 397.600
Pljeskavica i kupus salata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam krenula sa ovom praksom zadnji mj danaBarila testenina vredi svaku paru.
Ja sam danas kuvala sarmu. Sutra ću prebranac, u subotu roštilj kobasice, u nedelju supu, rinflajš, sos i pohovano, pa u ponedeljak sarme od danas.
Najviše volim kada imam isplanirane ručkove par dana unapred.![]()
Postoji li jos ona poslasticarnica u Bregalnickoj sto je prodavala kesten pire na kilo? To je bio cist kesten koliko se secam, pa ti dodas sta hoces u njega.Juce sam zbuckala izmisljtinu od kolaca, po sistemu sta imam to smuti pa prospi
Kesten pire pomesala sa aromom ruma, to je donji sloj, onda posula kokosom, pa prelila cokolada pudingom, na kraju preko svega slatka pavlaka
Ne da je dobro
Ja sam licno puding sa malo secera zbuckala jer mi je kesten pire presladak za moj ukus, pa taman da se dopunjuju
Nervira me sto ne mogu da nadjem kesten pire bez secera, bezobrazni su cetvrtina mase je cist secer, preslatko je. Ako neko zna gde ima kesten pire da nije natrpan secer neka javi
E nemam pojmaPostoji li jos ona poslasticarnica u Bregalnickoj sto je prodavala kesten pire na kilo? To je bio cist kesten koliko se secam, pa ti dodas sta hoces u njega.