Šta kuvamo danas 9

1000032904.jpg

Danas maraton kuvanja za par dana da imamo

Bolonjeze sos
Gulas, svinjski
Domaca pileca supa
Peceni tolstobik sa zacinima, marinada od limuna i belog luka
Carska pita (integralno ofkors) u formi mafina (na slicici)

E nemoj da se neko zajebe kao mi sa ovim tolstobikom (u lindi je na akciji), prepun je kostica, jedva se jede, nisam nikad njega spremala i ajde da probamo, ukusan je sve to stoji, ali brate za jelo je prenaporan....

IMG_20241215_144050311_AE.jpg

Obe idete na blok zbog tih slatkisa :mmmm:

Ja sam posle rucka smazala borovnice, neka minijaturna kutijica 125gramica oko 150 din kosta, deru nas kako oce, al sam uzela da me zelja mine, ne da su lepe slatke nego nemam reci. Sreca pa su skupe pa nisam uzela veliku kutiju, tacno bih pola kg mogla smazati dok si reko keks
Uzela sam i mandarine neke sitne ko klikere al necu sad i njih, suzdrzavam se...
Inace ranije dok sam zivela na slatkisima malo sam voca jela, nije mi bilo zanimljivo toliko, ono volim pojedem ali nije da sad jedem stalno i da nesto uzivam posebno. A sad kako mi fali sve slatko, imam zelju da se bacim na tezgu voca na pijaci i udavim se u bilo kojem vocu, ne biram. Dusu bih prodala djavolu da mogu sad kilo neke vocke pojesti odjednom....
Kako kriza menja prioritete a :lol:

Obe idete na blok zbog tih slatkisa :mmmm:

Ja sam posle rucka smazala borovnice, neka minijaturna kutijica 125gramica oko 150 din kosta, deru nas kako oce, al sam uzela da me zelja mine, ne da su lepe slatke nego nemam reci. Sreca pa su skupe pa nisam uzela veliku kutiju, tacno bih pola kg mogla smazati dok si reko keks
Uzela sam i mandarine neke sitne ko klikere al necu sad i njih, suzdrzavam se...
Inace ranije dok sam zivela na slatkisima malo sam voca jela, nije mi bilo zanimljivo toliko, ono volim pojedem ali nije da sad jedem stalno i da nesto uzivam posebno. A sad kako mi fali sve slatko, imam zelju da se bacim na tezgu voca na pijaci i udavim se u bilo kojem vocu, ne biram. Dusu bih prodala djavolu da mogu sad kilo neke vocke pojesti odjednom....
Kako kriza menja prioritete a :lol:
Ti si pametna žena, a ja ne znam reći "ne" slatkišima, pa doope u farmerke jedva stane.

Back