Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.688
Doručkovali gibanicu, za ručak musaka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da si mi pucala u koleno nego ovu fotku sto sam videla
Da nismo pojeli skoro sve sada bih ti poslala Wolt.Bolje da si mi pucala u koleno nego ovu fotku sto sam videla![]()
Zajebavaj ti, samo zajebavajDa nismo pojeli skoro sve sada bih ti poslala Wolt.![]()
Ostalo malo pa sam napravila neke čokoladne kolačiće.Zajebavaj ti, samo zajebavaj![]()
Ti si pametna žena, a ja ne znam reći "ne" slatkišima, pa doope u farmerke jedva stane.Obe idete na blok zbog tih slatkisa
Ja sam posle rucka smazala borovnice, neka minijaturna kutijica 125gramica oko 150 din kosta, deru nas kako oce, al sam uzela da me zelja mine, ne da su lepe slatke nego nemam reci. Sreca pa su skupe pa nisam uzela veliku kutiju, tacno bih pola kg mogla smazati dok si reko keks
Uzela sam i mandarine neke sitne ko klikere al necu sad i njih, suzdrzavam se...
Inace ranije dok sam zivela na slatkisima malo sam voca jela, nije mi bilo zanimljivo toliko, ono volim pojedem ali nije da sad jedem stalno i da nesto uzivam posebno. A sad kako mi fali sve slatko, imam zelju da se bacim na tezgu voca na pijaci i udavim se u bilo kojem vocu, ne biram. Dusu bih prodala djavolu da mogu sad kilo neke vocke pojesti odjednom....
Kako kriza menja prioritete a![]()
Kako tako jeftin? Dva komada samo 350?Lidlovina, brancin, dva komada 350 dinara.
Biće u rerni sa začinima i šampinjonima
Pa ono na 50 posto, taj dan ističe rok trajanja.Kako tako jeftin? Dva komada samo 350?
Vidoh ga jednom skoro al bilo je skuplje ....
Jesi ti uhvatila neku posebnu akciju?
E onda ok, jer mi je cena nerealna znam da nije bilo tako jeftinoPa ono na 50 posto, taj dan ističe rok trajanja.
A nisu im bile mutne oči pa sam kupila. I bili su skroz ok.