Šta kuvamo danas 9

Najgore kad udjes u veliki market pa moras kroz silne gondole slatkisa sokova slanisa da prodjes, nek neko uzme pusku tad da me ubije
Pobedili me mikroorganizmi jednoceliski prokarioti, oni mi diktiraju kako cu da zivim mamicu im hebem. I posle neko kaze covek je sila covek je bitan, mnogo smo jaki najjaca zivotinja. Ne seritte bre, sahranjuju nas jednoceliski organizmi, koja si bre ti sila
Užas od užasa. :aaa:

Ja cu umesto spelte raz, pa sta bude nek bude...
E onda nam javi kako je bilo. Možda neće da ti se sviđa ukus, al ti nam javi makar jel hleb ispao dobar po teksturi.
Jer, meni u vezi s tom izmenom brašna jedino pitanje koje se nameće je da li druga brašna traže više, ili možda manje, vode. Možda je ovo izračunato za baš ovu kombinaciju.

Poslednja izmena:
Najgore kad udjes u veliki market pa moras kroz silne gondole slatkisa sokova slanisa da prodjes, nek neko uzme pusku tad da me ubije
Pobedili me mikroorganizmi jednoceliski prokarioti, oni mi diktiraju kako cu da zivim mamicu im hebem. I posle neko kaze covek je sila covek je bitan, mnogo smo jaki najjaca zivotinja. Ne seritte bre, sahranjuju nas jednoceliski organizmi, koja si bre ti sila
imala sam epizode kad zapušim nos i ne dišem kad prolazim pored kokica ili pekara na ulici

ili, strpam u usta neku nedozvoljenu hranu, sažvaćem, ali ne progutam, nego pljunem :rumenko:

Punjeni
Izdubim
I to izdubkjeno proprzkm sa lukom, zacinima, ml mesom, paradajzom
Napunim ih
Odgore mocarela
I u rernu
Тако и ја некад али га пресечем на пола прво. То издубљено са црним и белим луком, пире од парадајза, некад сланиница, неки качкаваљ или боље моцарела ако се има у кући.

Али у последње време онако како сам написала. Изгрилован, охлађен, помешам са фетом и мало полијем маслиновим уљем. Супер салатица.

Тако и ја некад али га пресечем на пола прво. То издубљено са црним и белим луком, пире од парадајза, некад сланиница, неки качкаваљ или боље моцарела ако се има у кући.

Али у последње време онако како сам написала. Изгрилован, охлађен, помешам са фетом и мало полијем маслиновим уљем. Супер салатица.
Pa na pola ga i ja presecem
Nisam
To napisala ali se podrazumeva jer sam mapisala da se izdubi, puni i zapece u rerni 😊

danas djuveć
20241031_150218600.jpg

Back