- Poruka
- 12.385
Kupim ja i kao gotove flekice
Testenina tako kao tankintomboidi, ima u madjarskoj radnji kod nas
Al sad nisam imala
Al sad nisam imala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, napravi original recept, probaj, znaćeš posle šta da očekuješ, ko što kaže @eveline, isto sam pomislila. Meni je hleb super, danas sam pojela parče sa pavlakom za doručak, držalo me do pred kraj radnog vremena. Čovek isto poneo na posao, deci je ok.Stvarno??? Lep?
Ti mora da si udarena mokrom carapom ko moja koleginica sto voli integralno
Ja cu za vikend da se hebavam s njim
Samo ne znam sta da ocekujem jer cu ja umesto spelte da stavim raz
Ne znam da l da umesto raza stavim nesto drugo? Ko ima iskustva sa tim integralnim sr...ovaj brasnima?sta da stavim umesto raza da je manje gorko?
Jesi li probala?Što se tiče nasuvog, meni je nezamislivo. Mada pravim restovan krompir, sa alevom i lukom. Samo ne mogu da zamislim testeninu u tome.
Nisam probala. Možda i jeste problem u tome. U mojim krajevima se to ne pravi. Barem ne da ja znam.Jesi li probala?
To je jelo koje se pravi u najvećoj šerpu koja postoji u kuhinji. Zatim sedneš i jedeš. Ustaneš sa stola, opereš suđe. Sedneš. Ustaneš, odeš u kuhinju, otvoriš šerpu, uzmeš viljušku i uzmeš još malo. Izađeš iz kuhinje. Vratiš se kasnije i pojedeš još malo. Ovaj put ostaviš viljušku u šerpi. Vraćaš se i sudaraš sa ukućanima u kuhinji sve dok se ne pojede sve.
To se jede u Vojvodini.Nisam probala. Možda i jeste problem u tome. U mojim krajevima se to ne pravi. Barem ne da ja znam.
E to sa makom bih mogla i da zamislim i da jedem.To se jede u Vojvodini.
...i rezanci s makom![]()
I to sa makaronama tipa tagliatele. Mljac!E to sa makom bih mogla i da zamislim i da jedem.
Ne mogu original, rekoh da me muci spelta....Ne znam, napravi original recept, probaj, znaćeš posle šta da očekuješ, ko što kaže @eveline, isto sam pomislila. Meni je hleb super, danas sam pojela parče sa pavlakom za doručak, držalo me do pred kraj radnog vremena. Čovek isto poneo na posao, deci je ok.
Boze kako sam to volelaJesi li probala?
To je jelo koje se pravi u najvećoj šerpu koja postoji u kuhinji. Zatim sedneš i jedeš. Ustaneš sa stola, opereš suđe. Sedneš. Ustaneš, odeš u kuhinju, otvoriš šerpu, uzmeš viljušku i uzmeš još malo. Izađeš iz kuhinje. Vratiš se kasnije i pojedeš još malo. Ovaj put ostaviš viljušku u šerpi. Vraćaš se i sudaraš sa ukućanima u kuhinji sve dok se ne pojede sve.
hahahaJesi li probala?
Kako ko...hahaha
Volim nasuvo ali zbog ovog što si napisala ga izbegavam jer ne umem da se ograničim
Jedem to jelo samo kada idem u Srem i naručim da mi ga naprave , jer molicu lepo u gostima se ponaša pristojno i ne jede puno![]()
nijednom nije bio gorak kad sam ja pravila (bez ikakve prethodne pripreme).a ne znam sta da uradim da se to ne desi..
a ako ne možeš da smisliš koje treće brašno, što ne pomešaš samo ova druga dva, da bude dovoljna količina, pa tako?Ne mogu original
Da cula sam za to usoljavanjenijednom nije bio gorak kad sam ja pravila (bez ikakve prethodne pripreme)
ali, kažu da možeš da ga isečenog potopiš u slanu vodu i ostaviš tako malo, pa ispereš i dalje spremaš
ili- posoliš, ostaviš da izađe voda iz njega, i sa njom valjda ta gorčina, pa ispereš i tako dalje...
Ej gledam sad na netu za taj punjeni peceni patlidzanKupim ja i kao gotove flekice
Al sad nisam imala
Grci ga potapaju u slanu vodu i to radiNa netu kad god prave to ide sa kozom
Nego mene muci kod patlidzana sto oce gorcinu da pusti nekad ...a ne znam sta da uradim da se to ne desi....pa ga izbegavam, drzim se tikvica....
Malo ga posolim da stoji dok dinstam filEj gledam sad na netu za taj punjeni peceni patlidzan
Neki ga prepolove, izdube, usole "camac" pa iscede, onda peku malo, pa onda pune i peku ponovo
A drugi prepolove, usole, iscede i pune tako ziv pa peku
Sta ti radis?
OkMalo ga posolim da stoji dok dinstam fil
I punim tako i zaoecem
Ne pecem ga pre
za početak me najviše interesuju one šatro projice, musaka od kupusa i one pizza kugliceE vidite sta nadjoh, mnogo su mu dobri recepti
https://www.tiktok.com/@ketonac?_t=8r2c6cxdewX&_r=1
Ima i restoran sa keto ishranom u makedonskoj, al je preskup
Ја га једем с кожом.i, da, nismo pitale da li ga ljušti, ili ide sa kožom
Кад се једе од малена, немаш утисак да је чудно.Što se tiče nasuvog, meni je nezamislivo. Mada pravim restovan krompir, sa alevom i lukom. Samo ne mogu da zamislim testeninu u tome.