- Poruka
- 73.799
Ja sam pravila taj što sam okačila. Nije pravi hleb, ali nije ni loš, nije tvrd, jestiv je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pravila taj što sam okačila. Nije pravi hleb, ali nije ni loš, nije tvrd, jestiv je.
Nesto ko patispanj?Ja sam pravila taj što sam okačila. Nije pravi hleb, ali nije ni loš, nije tvrd, jestiv je.
Pa tako. Ja sam pravila iz fazona, mogla bih i popodne, imam lan.Nesto ko patispanj?
A i cena im je sitnica.Najnizi imaju brasna od kostunjavig voca, bademovo, lesnik, kokos i sl....
Al do njih jos nisam stigla u savladavanjuboga pitaj kako bi se tek ona ponasala da probam hleb.... To tek treba da izucim
![]()
Užas od užasa.Najgore kad udjes u veliki market pa moras kroz silne gondole slatkisa sokova slanisa da prodjes, nek neko uzme pusku tad da me ubije
Pobedili me mikroorganizmi jednoceliski prokarioti, oni mi diktiraju kako cu da zivim mamicu im hebem. I posle neko kaze covek je sila covek je bitan, mnogo smo jaki najjaca zivotinja. Ne seritte bre, sahranjuju nas jednoceliski organizmi, koja si bre ti sila
Grilujem i sa fetom ga jedem, ako nije prilog uz meso.Kad sam tu, kako spremate plavi patlidžan?
Pohovani obožavam.To mi je omiljeno jelo.Kad sam tu, kako spremate plavi patlidžan?
NikakoKad sam tu, kako spremate plavi patlidžan?
E onda nam javi kako je bilo. Možda neće da ti se sviđa ukus, al ti nam javi makar jel hleb ispao dobar po teksturi.Ja cu umesto spelte raz, pa sta bude nek bude...
Ovo je toliko prosto i brzo, da ne može lakše.Kad sam tu, kako spremate plavi patlidžan?
imala sam epizode kad zapušim nos i ne dišem kad prolazim pored kokica ili pekara na uliciNajgore kad udjes u veliki market pa moras kroz silne gondole slatkisa sokova slanisa da prodjes, nek neko uzme pusku tad da me ubije
Pobedili me mikroorganizmi jednoceliski prokarioti, oni mi diktiraju kako cu da zivim mamicu im hebem. I posle neko kaze covek je sila covek je bitan, mnogo smo jaki najjaca zivotinja. Ne seritte bre, sahranjuju nas jednoceliski organizmi, koja si bre ti sila
Javicu ti kad probamE onda nam javi kako je bilo. Možda neće da ti se sviđa ukus, al ti nam javi makar jel hleb ispao dobar po teksturi.
Jer, meni u vezi s tom izmenom brašna jedino pitanje koje se nameće je da li druga brašna traže više, ili možda manje, vode. Možda je ovo izračunato za baš ovu kombinaciju.
Ovo sam se mislila da probam ali necu, zbog mentalne zavisnosti, probudicu je.... Ja sam moram ko alkos da skroz ne stavim u usta nista....imala sam epizode kad zapušim nos i ne dišem kad prolazim pored kokica ili pekara na ulici
ili, strpam u usta neku nedozvoljenu hranu, sažvaćem, ali ne progutam, nego pljunem![]()
PunjeniKad sam tu, kako spremate plavi patlidžan?
I nije gorak?Punjeni
Izdubim
I to izdubkjeno proprzkm sa lukom, zacinima, ml mesom, paradajzom
Napunim ih
Odgore mocarela
I u rernu
NijeI nije gorak?
Тако и ја некад али га пресечем на пола прво. То издубљено са црним и белим луком, пире од парадајза, некад сланиница, неки качкаваљ или боље моцарела ако се има у кући.Punjeni
Izdubim
Napunim ih
Odgore mocarela
I u rernu
Pa na pola ga i ja presecemТако и ја некад али га пресечем на пола прво. То издубљено са црним и белим луком, пире од парадајза, некад сланиница, неки качкаваљ или боље моцарела ако се има у кући.
Али у последње време онако како сам написала. Изгрилован, охлађен, помешам са фетом и мало полијем маслиновим уљем. Супер салатица.
Prebacise nam temu na neki drugi podforum
Znaci zgrozena sam
Tako ga i ja pravim a umem umesto ml.mesa da stavim slaninicuPunjeni
Izdubim
Napunim ih
Odgore mocarela
I u rernu
ja sam zamislila da ga presečeš po širini, a ne uzduž, da ispadne ko dve babure otprilikePa na pola ga i ja presecem
Nisam
To napisala ali se podrazumeva jer sam mapisala da se izdubi, puni i zapece u rerni![]()
Takodje.I ja.
Bukvalno dve teme na koje idem, ova, šta radiš i ajde da vas vidimo danas.