- Poruka
- 25.571
Pa vise belog vina ,neko stavi i casicu vinjakaКад сам видела твоје име, рекох ево га опет гулаш из котлића...мораћу овог лета да направим, муж ће морати да истрпи један дан.
Него, ставиш ли ти у њега мало црног вина?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vise belog vina ,neko stavi i casicu vinjakaКад сам видела твоје име, рекох ево га опет гулаш из котлића...мораћу овог лета да направим, муж ће морати да истрпи један дан.
Него, ставиш ли ти у њега мало црног вина?

Моја мајка је стављала црно, зато питам. Да ли је то њен рецепт или стварно тако треба...то негде при крају.Pa vise belog vina ,neko stavi i casicu vinjaka![]()
Verovatno njen recept.Моја мајка је стављала црно, зато питам. Да ли је то њен рецепт или стварно тако треба...то негде при крају.
А мајка је прво маринирала дивљач у црном вину и биберу током ноћи, па тек онда спремала.Verovatno njen recept.
Pre dve nedelje smo pravili kod prijatelja gulas sa srnetinom stavljali su belo vino.
Da naravno .mnogo kalorično i jako....ne pamtim kad smo zadnji put spremali fazana i divljeg zeca....mnogi ne voleА мајка је прво маринирала дивљач у црном вину и биберу током ноћи, па тек онда спремала.
Свекар је стављао ракију.
Дакле, свакако неки алкохол да омекша месо и извуче љутину коју дивљач има.

Мене је деда научио да спремам ђувеч од дивљег зеца...прво ми је рекао да извучем све драмлијеDa naravno .mnogo kalorično i jako....ne pamtim kad smo zadnji put spremali fazana i divljeg zeca....mnogi ne vole![]()

Pre par godina dobijem malog divljeg zeca,koji je postao kapitalac.Spremali na poslu gulas...od svih muškaraca koleginica ga zaklala i ogulilaМене је деда научио да спремам ђувеч од дивљег зеца...прво ми је рекао да извучем све драмлије![]()

Имала сам ја комшиницу такву, кокошка, зец, прасе, јагње, само кажи...Pre par godina dobijem malog divljeg zeca,koji je postao kapitalac.Spremali na poslu gulas...od svih muškaraca koleginica ga zaklala i ogulila![]()

Не могу да буду суви, јер се тиквице не цеде. Зато је супер рецепт и можеш да експериментишеш до миле воље.@mina68 , pravila sam one mafine, ali dodala više jaja jer nisam znala koliko tikvica imam, još kašiku pavlake, malo još brašna i griza, kačkavalj, beli sir, suvi vrat, sve po malo. Super je ispalo, ja ponela na posao, jedem sad, nisu uopšte suvi.

Moje se cedile, ali tu su, a možda i od griza ili pavlake.Не могу да буду суви, јер се тиквице не цеде. Зато је супер рецепт и можеш да експериментишеш до миле воље.
Баш ми је драго, нека корист и од мене![]()

Гриз упија вишак течности, павлака те извукла и тај вишак јајаMoje se cedile, ali tu su, a možda i od griza ili pavlake.![]()
Ma već sam ocedila, pravila uštipke, ali mi bilo mnogo, pa nisam sve iskoristila.Гриз упија вишак течности, павлака те извукла и тај вишак јаја
Нема потребе да их цедиш, јер иде и гриз и брашно.
Ја сам део пшеничног брашна заменила кукурузним, можеш да се играш...
Ја ћу следећи пут да ставим само кукурузно брашно, да се госпођица не досети да је то проја...само са тиквицамаMa već sam ocedila, pravila uštipke, ali mi bilo mnogo, pa nisam sve iskoristila.
Još ako je bas bas ljuta eto me.Данас лесковачка мућкалица.