limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.143
Normalno.ja tako najviše volim da "kuvam"![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno.ja tako najviše volim da "kuvam"![]()
Какви су ти то половини филети???Danas je bila supa,polovini fileti,pire ,spinat i pita. Od sutra dijeta. Otišla kcerka nemam volje za kuvanje kad ode par dana.

Jel to neki polovni fileti, šta?polovini fileti

Pa imamo temu za to, zna se ko je srebrna medalja. Zlatna se ucutala.Jel to neki polovni fileti, šta?![]()
JoooojJel to neki polovni fileti, šta?![]()
dobio je barbi tortu, non binari i sve moguce zajebancije

Pa stednja, reciklaza ..Je l ovo polovni fileti od panirani?
Ili si ih capila nekome iz tanjira![]()

Теби та жена баш лепо и разноврсно кува, свака част.Kod mene ce sutra biti sladak mladi kupus sa ribicem i projice.
A to ja "fantaziram", a ona mi ispunjava želje. Kuva odlično i radi nekako s'voljom.Теби та жена баш лепо и разноврсно кува, свака част.
Ништа не фантазираш, то је нормалан јеловник у Србији и мени се баш свиђа.A to ja "fantaziram", a ona mi ispunjava želje. Kuva odlično i radi nekako s'voljom.
Da. Meni se svidja što ona sve radi bez gundjanja, čak uradi i ono što se ja i ne bih setila da joj kažem da to uradi.Ништа не фантазираш, то је нормалан јеловник у Србији и мени се баш свиђа.
Ja nisam u toku koja žena, ali drago mi je što ti prija.Da. Meni se svidja što ona sve radi bez gundjanja, čak uradi i ono što se ja i ne bih setila da joj kažem da to uradi.
Pa morala sam da nađem ženu da kuva i radi ostale poslove po kući, šta ću opirala sam se ja tome ali džaba više ne mogu.Ja nisam u toku koja žena, ali drago mi je što ti prija.
И не треба. Зашто би?Pa morala sam da nađem ženu da kuva i radi ostale poslove po kući, šta ću opirala sam se ja tome ali džaba više ne mogu.
Nešto sa snagom nisam u ljubavi, ali trudim se.И не треба. Зашто би?
Ти само ручкај и шетај...
Биће и то.Nešto sa snagom nisam u ljubavi, ali trudim se.