- Poruka
- 50.360
A moja?nesto si mi se izbecila tamo hehe
Tvoja su super, zato i takav smajli. Nisam videla da neko tako farba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A moja?nesto si mi se izbecila tamo hehe
Al nisu tako trebala da izgledaju.Lepo izgledaju![]()
Al nisu tako trebala da izgledaju.
Lepe i zanimljive su boje.I kuhinja je bila zanimljivaNije što je namenjeno, nego što je suđenoLepe i zanimljive su boje.

Pirinac i boja u pirinac pa jaje i muckas pa se obojiTvoja su super, zato i takav smajli. Nisam videla da neko tako farba.
Пробала си са прскањем боје на влажно јаје, тако некако...ја се играла са овом мојом кад је била мала, исто нисам била задовољна.Pogledajte prilog 1541702
Eksperiment delimično uspio.
I u papir umrljan bojama i to mi se vise dopalo. Jos sam i sasvim obična,za svaki slučaj.Пробала си са прскањем боје на влажно јаје, тако некако...ја се играла са овом мојом кад је била мала, исто нисам била задовољна.
Ja koju znam krompir, jaja i sir.Šta sve stavljate u mimoza salatu?
Šunka, jaja, sir, krompir, i onda odjednom nađem šargarepu i krastavce. Dakle?
Šunka, jaja, tvrdi sir, pavlaka, majonez i krompir.Šta sve stavljate u mimoza salatu?
Pecena paprika, sunka, jaja, krompir, pavlaka, majonez je neka kao osnovna verzija bila u mom kraju, a ja licno dodam i kukuruz zrnaŠta sve stavljate u mimoza salatu?
ovako i ja pravim..rendam šunku, kuvan krompir,kackavalj,barena jajaŠunka, jaja, tvrdi sir, pavlaka, majonez i krompir.

Ја сам збрчкала баш дечју посластицу са јагодама, нешто се никоме није јела права торта, бар да угодимо себи.Mene zajebala sveKRIVA
Nemoj se drndas pravis tortu kupila sam, veli ona
Naravno da je to kupljeno djubre
Jeli smo je al nikome nije bas dobra
Lepo sam mogla smuckati nesto lagano i svima lepo
Dobila sam narudzbinu od zeta i sestre, njemu rodjendan krajem meseca oce da im smuckam nesto vocno, moze, samo da ne kupujemo![]()
E to su one najlakse najbrze a i najsladje tortice, smuti pa prospi i svi vole to da jeduЈа сам збрчкала баш дечју посластицу са јагодама, нешто се никоме није јела права торта, бар да угодимо себи.
Pogledajte prilog 1542423
Samo deset...ccc?Ja sam danas za ručak zakuvala supu izrolovala pile i napravila rolat od mlevenog mesa. To će sutra (i narednih dana) jesti sveki, jer ne jede ni praseće ni jagnjeće pečenje. A mi od sutra to jedemo narednih nekoliko dana. Napravila sam deset vrsta sitnih kolača i jednu tortu.
doduše bez hleba