- Poruka
- 397.120
Opet sam po nekakvom receptu sa neta..Cufte od ribe..nije loše ali mi se nije ni svidelo
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дебили. Бурек је начин слагања теста и може бити са чиме год хоћеш. Доста ми је тих њихових глупости.Svratili na "burek" u NS. Bilo interesantno jer je mm tražio burek a radnica odmah počela da nabraja sa čime ima.
Kad skočiše neki Bosanci što su tamo jeli... "Jel ti lepo reko čovek da će burek, nije reko da će pite, šta mu nabrajaš". Kao da su samo čekali razlog za kavgu, ili je možda bilo reči pre toga, ne znam.
Напорни су већ, као да су бурек они измислили.Svratili na "burek" u NS. Bilo interesantno jer je mm tražio burek a radnica odmah počela da nabraja sa čime ima.
Kad skočiše neki Bosanci što su tamo jeli... "Jel ti lepo reko čovek da će burek, nije reko da će pite, šta mu nabrajaš". Kao da su samo čekali razlog za kavgu, ili je možda bilo reči pre toga, ne znam.
To je komisprot, pravi ga moja ćerka često pa ga jedu uz kaficu, super je.
Или комисброт, цвибек/цвибак.To je komisprot, pravi ga moja ćerka često pa ga jedu uz kaficu, super je.
Moguce, a ustvari svejedno samo kad je ukusnoИли комисброт, цвибек/цвибак.
Тачно ћу сутра да га направим.
Да, одличан је уз кафу.