Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1000003105.jpg

Hahahhaha vrisak.

Svratili na "burek" u NS. Bilo interesantno jer je mm tražio burek a radnica odmah počela da nabraja sa čime ima.
Kad skočiše neki Bosanci što su tamo jeli... "Jel ti lepo reko čovek da će burek, nije reko da će pite, šta mu nabrajaš". Kao da su samo čekali razlog za kavgu, ili je možda bilo reči pre toga, ne znam.

Svratili na "burek" u NS. Bilo interesantno jer je mm tražio burek a radnica odmah počela da nabraja sa čime ima.
Kad skočiše neki Bosanci što su tamo jeli... "Jel ti lepo reko čovek da će burek, nije reko da će pite, šta mu nabrajaš". Kao da su samo čekali razlog za kavgu, ili je možda bilo reči pre toga, ne znam.
Дебили. Бурек је начин слагања теста и може бити са чиме год хоћеш. Доста ми је тих њихових глупости.

Напорни су већ, као да су бурек они измислили.
Турци имају безброј варијанти, али ови знају боље :roll:

Sad bila do pijace na pauzi, pa oni su bolesni, 500din paprike, 200 din tikvice, 400din sampinjoni
Supickumsterinu na nos ce mi izaci ovaj nas prosperitet :roll:

spremicu popodne kad dodjem kuci piletinu sa pecurkama i paprikom u neutralnoj pavlaci
I belu corbicu od blitve
I pileci paprikas
Hocu danas da spremim da ima za dva/tri dana jer ne stizem nista

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back