- Poruka
- 397.061
da, sitne su za sokic i ja ih uzimam a ove krupne su za jeloUzimala sam, dobre su
Uzimam i one sitne u mrezici, pravim sokic od njih, dobre su
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, sitne su za sokic i ja ih uzimam a ove krupne su za jeloUzimala sam, dobre su
Uzimam i one sitne u mrezici, pravim sokic od njih, dobre su
Ja retko uzmem one velike za jelo....nisam neki fan da jedemda, sitne su za sokic i ja ih uzimam a ove krupne su za jelo
Bolje rucak od juce nego pasteta od pre dve godineJa bi rađe paštetu nego ručak kuvan juče. Teško ta jela koja se podgrevaju prolaze kod mene.
pogledaš datumBolje rucak od juce nego pasteta od pre dve godine
Nisam mislila bukvalnopogledaš datum
Ja jedem retko, ali bih argeta paštetu mogla svaki dan. Volem.Mi pojedemo pastetu bukvalno dva outa godisnje, ako i toliko.
Moja deca nece
Virsle nisu jeli godinama
Evo za veceru sam naseckala slaninice i proprzila, dodala umuceno jaje i preko dva parceta hleba pa se okrene sve zajedno i napravi kao sendvic s omletom kad se taj hleb preklopi,
Svakom po jedan
I u pola litre mleka sunula smrznutog voca mix i napravilo se ko frappe
I to svakom po veliku solju i nas troje vecerali ko carevi
Постоје јела које једемо два дана, пасуљ, сарму, пуњене паприке и вариво. Не знам никога ко кува сарму за један дан, или пасуљ, тако да ту не бих била изричита.Ja bi rađe paštetu nego ručak kuvan juče. Teško ta jela koja se podgrevaju prolaze kod mene.
Isto,ali sam došla kući mrtva gladna i nisam imala vremena ni energije ni da sjeckam. Argeta mi sluzi upravo za te momente,rijetke ali je ona kao neka hitna pomoć.Mi pojedemo pastetu bukvalno dva outa godisnje, ako i toliko.
Moja deca nece
Virsle nisu jeli godinama
Evo za veceru sam naseckala slaninice i proprzila, dodala umuceno jaje i preko dva parceta hleba pa se okrene sve zajedno i napravi kao sendvic s omletom kad se taj hleb preklopi,
Svakom po jedan
I u pola litre mleka sunula smrznutog voca mix i napravilo se ko frappe
I to svakom po veliku solju i nas troje vecerali ko carevi