Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mahune najvise volim u rerni. Skuvam, stavim u tepsiju prelijem pavlakom, jajetom i nasjeckam bijeli luk.
ima ona varijanta boranije zapecene sa pavlakom, jajima i mirodjijom, nisam je pravila sto godina....retko ko to voli
vis mogla bih to napraviti neki dan :think: fala sv kravi ovaj covek sve voli i sve jede, nije neki izbirac :worth:

Мени мирођија служи само за грашак и тиквице. За остала јела имам уситњену мешавину сушеног поврћа (чисто поврће, без соли и глутамината).
e uzmem i ja tu kao bio vegetu, ima u zdravim hranama na meru jeftino je
vidim i da se pojavila i u radnjama neki prozivodjac pravi ne secam se ko

e uzmem i ja tu kao bio vegetu, ima u zdravim hranama na meru jeftino je
vidim i da se pojavila i u radnjama neki prozivodjac pravi ne secam se ko
Ово купујем, чисто поврће
mesano-povrce.png

Mahune najvise volim u rerni. Skuvam, stavim u tepsiju prelijem pavlakom, jajetom i nasjeckam bijeli luk.

I ja volim u rerni ali u poslednje vreme pravim na plotni.
Boraniju volim sa paradajzom, piletinom i povrcem pa ukuvanu na gusto. Moze mirodjija, moze persun odozgo, sta nadjem.

U oba jela od zacina najvise volim dimljenu papriku, origano i vise belog luka.
Beli luk i boranija su mi kao puter i dzem, jedno stvoreno za drugo.

Tema@ Jela sam sada na zimovanju neku salatu i mnogo mi se dopala. Kuvana sargarepa na kolutove sa belim lukom u nekom sosu od ulja i sirca. Ljudi su se udavili u njoj.

A ja danas pravim Pavlovu...nesto mislim da ukuvam krem od vanile jer u tortu ide pet belanaca (taman zumanca u fil da stavim) a da skuvam visnje kao za slatko, za "odozgo".
Ne znam hoce li mi izdrzati kora tu tezinu, na netu vidim da svi rade sa slagom i svezim vocem.
Devojka mog sina od sedam godina(:lol:) igra balet te njoj u cast, mozda se prevare i nesto prinauce mada je ta mala zvekastija od Penelope Kruz u naletu besa. Srecom te je vrlo lepa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back