Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zivela moja koleginica tako
Velika kuca
Podeljena
Ima deset soba
Ne moraju ni da se sretnu
Al kaze ona
Jel ti znas da sam ja znala
Svaki put kad su njegovi imali seks
Cuje iz sobe njihove kad keva baci papuce na pod od gore 😂😂😂😂😂
Mi živimo u ogromnoj kući, sveki&sveki u manjoj u dvorištu. Ali opet, ne hvala. Ne bih više tako, ni da me puškom teraju, a ne svojevoljno.

A nama je njegova krva upala u sred seksa a ne zivi s njim
Nego prolazila pa svratila 😂
Pa joj je zabranio da dolazi nenajavljena 😂
To bi bio show sa mnom 😂
A moraju da prodju to vatreno krstenje
Desavalo se i meno to sa mama bivsih, pa posle toga nauce da kucaju i da se najave :lol:
meni to smesno....jaka stvar....sex je normalna stvar

I još samo nešto da dodam na temu zajednice, i odoh da radim. Imam posla preko glave, ali me ta tema uvek trigeruje.
Za 35 godina koliko poznajem mm samo mu dve stvari zameram. Što me nije poslušao da se tamo neke 1994 - 1995, posle uvođenja Avramovog dinara, preselimo u Beograd. Da trgujemo na zelenoj pijaci na Merkatoru, gde smo imali tezgu,gde je godinama radio i imao klijentelu. On nije imao petlju, previše je vezan za selo, za zemlju, za roditelje koji su tada bili u punoj snazi i dosta radili, i ostasmo ovde.
Druga stvar je što me nije poslušao jesenas kada sam mu rekla da svu zemlju proda u arendu, da ništa ne obrađuje. Nije hteo, mislio je da će se do proleća oporaviti, i moći sve da radi, kad ono šipak. Stanje se iskomplikovalo, lečenje se produžilo, a proleće već tu.

Nas je mama od malena savetovala da ne živimo ni sa kim, ni sa njom ni sa (jednog dana) muzevim roditeljima.
Od prvog dana zajedničkog života smo odvojeni i to nam je (pored deteta i odluke o preseljenju) bila najbolja odluka u životu.
Opet, svako kako može i hoće, ja moje s&s volela ko metla kad sam ih upoznala, smatrala ju sto su normalni, a sad bih se odselila na NZ da smanjim svaki mogući kontakt sa njima :mrgreen:

Mm je imao kraci brak u dvadestim
Od prvobitnog divnog zivota na spratu, pretvorilo se i to da im se penjala gore kad su na poslu da i palila im masinu jer je smatrala da joj sin nema cistih gaca
A njega bi opet salijetala ujutro sa blendanim vocem prije posla jer je bila uvjerena da se ne hrani kvalitetno
Brak pukao
I tridesetim je kupio stan i drugom gradu,upoznali se.
Sveli vidjenje s njima na jedan vikenda
Tel kontakt za rodjendane i hitne situacije
Razgovor o vremenu i djeci
Nekad mi se cini da sam previse ostra ali.poucena tim iskustvom sam se ogradila na max

Opet, svako kako može i hoće, ja moje s&s volela ko metla kad sam ih upoznala, smatrala ju sto su normalni, a sad bih se odselila na NZ da smanjim svaki mogući kontakt sa njima :mrgreen:
Ovo kao ja da sam napisala. To što sam 25 godina smatrala da su normalni je do moje inteligencije. :mrgreen:
Ja bih se sada odselila na Mars, ali ne mogu da ih ostavim stare i bolesne, koliko god da su polupali. Na stranu što nisu najgori na svetu. Imam strica koji bratu i snaji zagorčava život, da mi je svekar, tukla bih ga svaki dan.

Sta ja trpim od sismisa vala to se retko vidja, ne moze meni niko piti krv tako ko sto ona moze uspesno vec 36god.... tako da tesko nju da moze nadmasiti neciji roditelj. Uvek sam imala dobra iskustva sa roditeljima partnera (osim kazem onaj wd3 zajeb)
Meni su tudji roditelji laksi od mojih uvek bili, zato sam i lako ulazila u dobre odnose sa svim roditeljima i starim ljudima...
Da sam ja imala normalne roditelje i normalno porodicno stanje verovatno bi mi kriterijumi za roditelje bili visoki pa ne bih trpela tudje....ovako sa ovim iskustvom od mojih, pa meni su melem bre tudji

Ja živim sa svekrvom, svekrom i babom u različitim kućama, ali u istom dvorištu. Sveki moju ne bih menjala ni za brdo karamela. Što se slobode tiče, nekad ih ne vidim danima, nekad na ćao, nekad popijem kafu sa sveki, nekad radimo nešto zajedno. I ništa, ama baš ništa ne bih menjala. Kažem čoveku ako mu se nešto ne sviđa, neka ide.
Što se ručka tiče, imam boraniju od juče, a ispohovaću papriku i ne znam šta još.

Nije poenta u tome dal su melem i kakvi su
Pa i da nema boljih na svetu od njih…
Ali to je sasvim normalno na balkanu, nazalost
Negde preko bi cudno gledali na zajednice bilo kakvog tipa
Ma ne treba zajednica nikakva....ja nisam za to....ko god moze ne treba....ali jedno je sta bi mi hteli a drugo su mogucnosti....

Ja živim sa svekrvom, svekrom i babom u različitim kućama, ali u istom dvorištu. Sveki moju ne bih menjala ni za brdo karamela. Što se slobode tiče, nekad ih ne vidim danima, nekad na ćao, nekad popijem kafu sa sveki, nekad radimo nešto zajedno. I ništa, ama baš ništa ne bih menjala. Kažem čoveku ako mu se nešto ne sviđa, neka ide.
Što se ručka tiče, imam boraniju od juče, a ispohovaću papriku i ne znam šta još.
Joj pohovane paprike :zaljubljena:

Moja svekrva ne propusti da prokomentarise bilo koje jelo da spremamo ako je prisutna u toku pripreme. Takodje i ako nije, obavi ona to viberom 😆
Al najosnovnije stvari, tipa potopi pasulj, stavi kolenicu da zamiriši, ako dinstaš luk da treba prethodno da ga iseckaš i tako :lol:

Ona je dobra žena al je put do pakla često popločan dobrim namerama, kad sam videla šta radi sa zaovicom tek tad sam skontala sve razmere patologije. Sad se duri što joj se ćerka javlja porukom i neće ništa da je sluša.

Moja svekrva ne propusti da prokomentarise bilo koje jelo da spremamo ako je prisutna u toku pripreme. Takodje i ako nije, obavi ona to viberom 😆
Al najosnovnije stvari, tipa potopi pasulj, stavi kolenicu da zamiriši, ako dinstaš luk da treba prethodno da ga iseckaš i tako :lol:

Ona je dobra žena al je put do pakla često popločan dobrim namerama, kad sam videla šta radi sa zaovicom tek tad sam skontala sve razmere patologije. Sad se duri što joj se ćerka javlja porukom i neće ništa da je sluša.
Ima raznih ljudi i raznih svekrva. Moja na primer, ne propusti da pohvali sve što sašijem, a i sama je šnajderka skoro pola veka. Sašila sam mužu kaput, terala me da slikam i svima se hvalila. Često mene pita kako bih nešto i prihvati savet, iako znam da je radila toliko puta, ali ako vidi da je bolje ili lakše ili lepše, ona posle tako radi. Skuvam, umesim nešto, ona pohvali, pita kako, pa da pravi i ona tako. Kad sam tek došla, ona kaže, ti si promenila kuću, lakše nama da ugodimo tebi jednoj, nego ti svima nama. Nikad nije deci dala slatkiš, sok, ako nije pitala, da ne preskoče posle obrok. Nemam ja reči da opišem kakva je to žena.

Nisam ispratila, gde je zaovica kada se porukaju? Nije li ona živela sa njima?
Moja nije tri krštena ručka u životu skuvala, ali deli savete nemilice.
Pre neki dan je i pala zato što je nosila Dušanu hleba, da doručkuje. Odraslom čoveku, koji ima 31.godinu i već 10 živi sam. Pritom, moram da napomenem, jer je bitno za priču, da svojim unucima nikada nije spremila nikakav obrok, nikada ih nije nahranila, presvukla, čuvala, a živi u istom dvorištu gde i oni.
Svaka čast ovoj red sveki, ali ja više ni sa kim ne bih živela, ni da mi plate. Ni sa kim!

Nisam ispratila, gde je zaovica kada se porukaju? Nije li ona živela sa njima?
Moja nije tri krštena ručka u životu skuvala, ali deli savete nemilice.
Pre neki dan je i pala zato što je nosila Dušanu hleba, da doručkuje. Odraslom čoveku, koji ima 31.godinu i već 10 živi sam. Pritom, moram da napomenem, jer je bitno za priču, da svojim unucima nikada nije spremila nikakav obrok, nikada ih nije nahranila, presvukla, čuvala, a živi u istom dvorištu gde i oni.
Svaka čast ovoj red sveki, ali ja više ni sa kim ne bih živela, ni da mi plate. Ni sa kim!

Zaovica se zabavljala sa momkom mesec dana, zatrudnela i odselila.
Svekrva mi bila u šoku prva tri meseca, kaže prvo ste se vi odselili, sad ona, šta ja imam od života :mrgreen:, sad je već bolje, željno iščekuje unuče :D

Ova sad je fala bogu ko moja ex svekrva, sve moje jede i samo ufce od zadovoljstva kako je sve dobro, cak me i pita za recepte i savete. A ona jako dobro kuva, tako da mi je milo kad sednemo da jedemo, ako sam spremila taj dan za sve, da svi samo ufcu i olizu tanjire..
I njegova mama i tata i sestra sa zetom kad dodje nekad i ujke ujne...ma cela familija samo ufcu od dragosti i traze jos kad dodju na rucak u goste:zaljubljena: ja to mnogo volim, volim da kuvam i volim da mi gosti uzivaju
Sestra sa zetom, oni zive u svom stanu u drugom delu grada, je vec pocela da zove povremeno da pita kuvam li ja danas nesto pa da dodju :rotf:
Meni je to sve lepo....

ex svekrva je recimo meni prepustila kuvanje za sve njih, svi su vise voleli moja jela i ona zena sama se povukla, sto je po meni sasvim ok, ja sam mladja, imam vise volje i snage da kuvam od starih ljudi, i sasvim je ok da neko mladji preuzme ako zeli (ako ne zeli i to je ok)

Kad je neko djubre, kao sto je od wd3 majka bila, ja se onda povucem i sto se mene tice izvolte jjebite se, ne pipnem nista...

Ova sad je fala bogu ko moja ex svekrva, sve moje jede i samo ufce od zadovoljstva kako je sve dobro, cak me i pita za recepte i savete. A ona jako dobro kuva, tako da mi je milo kad sednemo da jedemo, ako sam spremila taj dan za sve, da svi samo ufcu i olizu tanjire..
I njegova mama i tata i sestra sa zetom kad dodje nekad i ujke ujne...ma cela familija samo ufcu od dragosti i traze jos kad dodju na rucak u goste:zaljubljena: ja to mnogo volim, volim da kuvam i volim da mi gosti uzivaju
Sestra sa zetom, oni zive u svom stanu u drugom delu grada, je vec pocela da zove povremeno da pita kuvam li ja danas nesto pa da dodju :rotf:
Meni je to sve lepo....

ex svekrva je recimo meni prepustila kuvanje za sve njih, svi su vise voleli moja jela i ona zena sama se povukla, sto je po meni sasvim ok, ja sam mladja, imam vise volje i snage da kuvam od starih ljudi, i sasvim je ok da neko mladji preuzme ako zeli (ako ne zeli i to je ok)

Kad je neko djubre, kao sto je od wd3 majka bila, ja se onda povucem i sto se mene tice izvolte jjebite se, ne pipnem nista...
Јој metlo,svaka ti cas za te ruckove i okupljanja
Ti bas uzivas u tom

Mene je uhvatila muka vec na pola posta :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back