- Poruka
- 27.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Esterhazi torta
Napravila mami za rodjusPogledajte prilog 1500725
Meni je fondan ubedljivo najgore rešenje za dekoraciju torte. I najmanje volim s njim da radim.Ukrasena je u meru kako treba.
Mislim da gornji sloj bas ovako i treba da izgleda.
Meni sto puta lepse od fondana.
Спремаш га исто као ја, само што ја ме стављам кромпир. Најбољи.Mladi kupus sa junetinom
Celer,paradajiz,mrkva,luk,krompir,paprika
Krompir je ostao iz perioda kada sam mrzila ovo jelo pa sam jela samo njega i corbuСпремаш га исто као ја, само што ја ме стављам кромпир. Најбољи.
То сам ја сад скувала. Ни мусака, ни мућкалица, испаде грашак.Krckam grasak sa svinjetinom
Nisam neki fan svinjskog mesa kad se kuva, al to bilo u zamrzivacu pa ajde da se iskoristi....
Ja grašak uvek kuvam sa kockicama svinjskog buta i kolutima šargarepe.Krckam grasak sa svinjetinom
Nisam neki fan svinjskog mesa kad se kuva, al to bilo u zamrzivacu pa ajde da se iskoristi....
Да, само што ја не стављам црни, него мало белог лука. И на крају збрчкам и алеву и брашно и сунем као хладну запршку.Prodinstaš luk, dodaš meso isečeno na kockice, i dinstaš dok ne omekša. Dodaš grašak i šargarepu, doliješ vode i pustiš da se skuva. Dodaš malo aleve paprike, razmutiš malo brašna u vodi, i naspeš u grašak. Pospeš peršunovim lišćem, i eto ručka.
Možeš da ubaciš i knedlice od 1 jajeta, moj muž tako voli.
Ја пробала једном, нисам била одушевљена укусом. На страну то што ми је једна кобасичетина пукла и направила хаос у рерниKrompir, kobasica, crni luk, začini... ćušnula u tepsiju i strpala u rernu. Videćemo.