- Poruka
- 63.764
Е, вецо, много је добар рецепт, уз то сам направила тартар сос, убили смо се...Danas sam kupila belo meso, veštice jedna.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, вецо, много је добар рецепт, уз то сам направила тартар сос, убили смо се...Danas sam kupila belo meso, veštice jedna.![]()
Нас троје је појело цело откошћено белоE možda probam to, samo mislim da pravim duplo, ne znam dal će da nam stigne samo jedno belo.
Субота, какво кување... договорили смо се за сутра@mina68, jel si musaku danas spremala za ručak?![]()
I ja ga volimNije kad se lepo izgnjeci, doda malo belog luka, bude bas fin namaz na tost, ja volim ali retko se setim da kupim.
Musaka sutra?Субота, какво кување... договорили смо се за сутра![]()
ДаMusaka sutra?![]()
Па кад ти куваш суботом, сад смо у раскоракуUmreću.![]()
Preskočiću sutra, ako sveki bude raspoložena.Па кад ти куваш суботом, сад смо у раскораку![]()
Тако, па да ухватимо опет ред од понедељкаPreskočiću sutra, ako sveki bude raspoložena.![]()
Dogovoreno. Ja za sad nemam plan za ponedeljak, ali nešto brzo. Osim ako sveki sutra spremi nešto što ostane i za ponedeljak.Тако, па да ухватимо опет ред од понедељка![]()
Мислим да ћу ја неки грашак. Прошли пут био са ћуфтама, експериментално, баш је био добар.Dogovoreno. Ja za sad nemam plan za ponedeljak, ali nešto brzo. Osim ako sveki sutra spremi nešto što ostane i za ponedeljak.![]()
Ja sam razmišljala o boraniji, ali nezgodan nam je tajming ove nedelje, pa videću već.Мислим да ћу ја неки грашак. Прошли пут био са ћуфтама, експериментално, баш је био добар.
Pa dobro si ti to "zbudžila"Ne volim da ukrasavam i nemam nista pri ruci pa sam zbudzila![]()
Ми данас ипак ђувеч, публика би више желела. А мени лакше.Pečem kiflice za doručak. Tj. ispekla, oni se najeli, a ja pečem ovo što je ostalo.
Za ručak, nemam pojma, ipak izgleda ja kuvam.