- Poruka
- 12.385
Pekla sinoc palacinke deci
I veceras cu kad dodjem s posla
I veceras cu kad dodjem s posla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikad nisam probala ovo, a deluje jaaako ukusnoPaprike iz tursije sam napunila sa prebrancem, i sad sve u rernu da se i zapece.
Zelim vam lep vikend. :-)
Treba da primi terapiju radioaktivnim jodom.A sta mu se desilo pa ne smije da jede so, jaja, ribu i ostalo nabrojano?
Za dorucak musli+jogurt+banana.
Jesam, naručili mi u apoteci čist NaCl, bez ikakvih dodataka.Jesi li nabavila so bez joda?
Imaju li u apotekama?
Brusketi mogu sa avokadom, ja ga ne volim ali on je nesto kao maslac, nula ukusa samo mast, ali ga stavljaju uz neki jak ukus ili miris, poput bijelog luka.
Pecena paprika sa lukom i prepecebi hljeb. To moze i vecera.
Sve pite, malo mesa da zamirise i luk ako cuva meso za rucak, pecurke. Malo gledaj skrivenu so, poput kiseli kupus.
Hljeb med i caj.
Hvala lunjo.
Može krompiruša, samo moram da nađem vremena da razvučem kore. Ne sme kupovne.
Ovi ovseni kolačići zvuče dobro, on voli slatko. Izguglaću negde recept.
Belo meso i salate čuvam za ručak, jer može meso u količini od 150g dnevno.
Avokado? Šta s njim, da ga namaže na hleb? Ne znam da li bi da proba avokado, do sada nije.
Društvo, dajte neke ideje šta mm da doručkuje, dok je na dijeti. Dakle, ne sme da jede
- ništa što sadrži jodiranu so
- ništa mlečno
- žumance, ni hranu koja sadrži cela jaja
- ribu i plodove mora
- proizvode od soje
Ovih nedelju dana vrti ovsenu kašu, hleb i džem, i palentu. Još dve nedelje mora da bude na dijeti. Šta da mu spremim za doručak, šta?![]()
Tri nedelje?Хлеб, џем и чај, шта му фали да то једе.
А тако дуго...Онда то не може тако. Јбг, баш зајебано.Tri nedelje?
Što bi to jeo svakodnevno, ako postoji mogućnost izbora?
Ništa mu ne fali, ali će mu dosaditi. Ako tome dodamo da postoji izvestan strah, koliko god mali, ali postoji, da je tumor mogao da da metastaze, i uz to nema hormonsku terapiju, pa je u hipotireozi, ja želim da mu bar jelovnik malo obogatim.
A posle dve nedelje na staro klasikaDruštvo, dajte neke ideje šta mm da doručkuje, dok je na dijeti. Dakle, ne sme da jede
- ništa što sadrži jodiranu so
- ništa mlečno
- žumance, ni hranu koja sadrži cela jaja
- ribu i plodove mora
- proizvode od soje
Ovih nedelju dana vrti ovsenu kašu, hleb i džem, i palentu. Još dve nedelje mora da bude na dijeti. Šta da mu spremim za doručak, šta?![]()
Preporucujem da probate, budu jako ukusne paptike iz tursije i sa mesom kad se pune.nikad nisam probala ovo, a deluje jaaako ukusno