електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Зато ја и не покушавам. Брашно и квасац су моји непријатељи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to nikakav bauk, samo za kiselo testo treba dobar recept i strpljenje, onda bude kao sa slike.Зато ја и не покушавам. Брашно и квасац су моји непријатељи.
Nije to nikakav bauk, samo za kiselo testo treba dobar recept i strpljenje, onda bude kao sa slike.
Nemam ni ja mlin za orahe, štrudle kupim kad mi se jede. Oklagiju imam, hlebova sam se namesila i bude odlučan, ali sad nisam vise za taj rad, pa skidam kapu Domacici, majstor je bez maneЗнам да није али више волим да купим од професионалца. Уосталом, немам млин за орахе.
Ни оклагију.
Pozajmiću ti oba predmeta, al da vratiš, treba mi oklagija da mlatim ako mi lopov napadne životni prostor.Знам да није али више волим да купим од професионалца. Уосталом, немам млин за орахе.
Ни оклагију.
Hvala. Mislim da preteruješ, ali možda se meni čini da je to lako, jer mi ide od ruke.Jeste recept važan ali i osećaj za testo, a ja to nemam. Probala sam razne recepte, mesila pod maminim nadzorom dok je bila živa, ma jok, kamen je kamen.
Uvek dodam još malo brašna, previše mekano dodaj, kad se ispeče ...ni za prasiće. Kao muzika, imaš sluha ili nemaš, ovde je taj osećaj u rukama, a ti ga imaš na izvoz, ozbiljno to mislim.
Ne preterujem, nemam razloga, realna sam u pogledu sposobnosti za kisela testa.Hvala. Mislim da preteruješ, ali možda se meni čini da je to lako, jer mi ide od ruke.
Hvala. Mislim da preteruješ, ali možda se meni čini da je to lako, jer mi ide od ruke.
Daj nam recept.Ja ne volim taj recept, štrudle budu žvakuljave. Moja baba je pravila takve, jela sam ih u slast jer nisam znala za bolje.
Onda sam probala tetkinu i o bože otvorile su mi se sve čakre posle nje
Daj nam recept.
o bozeDanas pilav
I dva kolaca s jabykama
Posto mi je moj dragi uvalio pola gajbr