Peku se puzici sa sirom, to sam našla u zamrzivacu,  sreća ne moram napolje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

malo prsute, malo sira sa maslinama i ajvar, kao i neki dobar hljeb.
 malo prsute, malo sira sa maslinama i ajvar, kao i neki dobar hljeb.

Kako to misliš salata od sočiva ?Paradajz čorba ( imam i za sutra) salata od sočiva i reš cu da ispecem pileca krilca
obariš sočivo i ocediš..naseckaš sitno praziluk ili crni luk u zavisnosti od kolicine sočiva, narendaš na delu za jabuke jednu ili dve šargarepe( opet zavisi od kolicine sociva)može da se naecka sitno onaj prut od celera ko ga voli a ja ga volim, posoliš, pouljiš i zakiseliš jabukovim sircetom ili limunom..ja tako pravim a može da se doda i na kockice iseckana jabuka samo sto je ovog puta nisam imala kao ni celerKako to misliš salata od sočiva ?
Koh ? volim ga , posebno leti hladnog iz frižideraJoš da se ohladi...
Pogledajte prilog 1445491
Ako je to onaj obični starinski koh možeš li molim te napisati recept?Još da se ohladi...
Pogledajte prilog 1445491

Uh, da. Ono da staviš pleh ispred sebe, nalaktiš se iznad njega sa kašikom u rukama i samo kreneš...Koh ? volim ga , posebno leti hladnog iz frižidera
Hvala ti,donijela bih al si garant daleko. Slikacu bar.Naravno.
5 jaja umutiti sa 5 kašika šećera, 15 kašika griza.
1,5l mleka, 1/2l vode, 15 kašika šećera, 1 vanil šećer (ja stavila 3).
Umutila jaja sa šećerom, dodala griz. Pleh podmazala malo uljem, posula grizom, sipala smesu. Vrlo brzo se ispeče. Za to vreme provri mleko, i polako sipam mleko na pečenu patišpanju.
I samo još strpljenje dok se ohladi.
Meni doneti uzorak, da uporedimo
otprilike i ja ovako samo ne stavljam na 5 jaja 15 kašika griza vec manje i bez vode..samo mleko i narednam cesto koricu limunaNaravno.
5 jaja umutiti sa 5 kašika šećera, 15 kašika griza.
1,5l mleka, 1/2l vode, 15 kašika šećera, 1 vanil šećer (ja stavila 3).
Umutila jaja sa šećerom, dodala griz. Pleh podmazala malo uljem, posula grizom, sipala smesu. Vrlo brzo se ispeče. Za to vreme provri mleko, i polako sipam mleko na pečenu patišpanju.
I samo još strpljenje dok se ohladi.
Meni doneti uzorak, da uporedimo
E da i ja slično, 6 jaja, 6 kašika šećera i 12 kašika griza....kad se ispeče, prelijem sa 1l kuvanog mleka u koje dok se kuva sipa 1-2 vanil.secera. Obavezno je vruće na vruće. Limun je već stvar ukusa, ali ja volim citruse pa cu probati bas.otprilike i ja ovako samo ne stavljam na 5 jaja 15 kašika griza vec manje i bez vode..samo mleko i narednam cesto koricu limuna