Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Savršena kombinacija!
Može i malo ajvara i slaninice.
Ми ајвар, сир и прженицу...е, ебга сад, како да вам објасним шта је то...као дуван чварци, али масније, ставља се поред свиње и маало пилетине, бибер, ловор, алева паприка и пржи у казану док се месо не распадне. Онда се оцеди од масти, али не потпуно као код дуван чварака.

Ео слике
1699786420218.png

Sada sam gladna!
Нас чекају врући крокети са сиром, али чекамо да се госпођица пробуди, жао ми је да је дирам, од сутра поново у школу, само прва...а и нека одмори, учила је као машина.

Kakvi su to kroketi?

I moja još spava :heart:
2 јаја, мало кисело млеко, 250 гр сира, пзп, мало соли, замесиш маало тврђе тесто, ако буде и мекше ништа страшно. Развучеш оклагијом и сечеш на ромбоиде, пржиш на средњој ватри.

Код нас пилећа супа са резанцима, оним мађарским као домаћи.
Похована пилетина са сусамом, пире кромпир, парадајз са луком, руколом и ренданом фетом и домаћи цацики (имала један краставац па нарендала).

Код нас пилећа супа са резанцима, оним мађарским као домаћи.
Похована пилетина са сусамом, пире кромпир, парадајз са луком, руколом и ренданом фетом и домаћи цацики (имала један краставац па нарендала).
Ми ћемо исто пилетину, али пилав...

Јел то Цептерова посуда? Имам исте разних величина. Печеш у томе?
Супер је знати јер ја у њима само служим- салату, кокице...
Ti misliš na Zepterovu kombi činiju, nije, ovo je tepsija tzv. tortijera. Takođe Z.
Ево и слике, ако нисам добро објаснила...уз ајвар и сир иду најбоље
Pogledajte prilog 1445794
Njam!

Ne bas djubretom ali normalno je da imaju i puno bolje, imamo i mi i ručno rađene savršene testenine ali su za moj džep preskupe a i daleko mi je da idem na drugi kraj Bgd samo zbog toga.
Ја сам можда навикла на ове наше, Барилу баш не могу, иако сви кажу да је бар класу боља.
Само кажем да је Италијани не цене, шта ли би тек рекли да пробају ове наше :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back