Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
aj primi od.ebi, majke ti, dosadan siGreote, mogu misliti kakve je traume prosao u tvom vlasnistvu, zlostavljacu zivotinja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj primi od.ebi, majke ti, dosadan siGreote, mogu misliti kakve je traume prosao u tvom vlasnistvu, zlostavljacu zivotinja.
Aj ti ostavi macku na ulicu, bolje ce mu biti.aj primi od.ebi, majke ti, dosadan si![]()
Uh...obožavam...prijatno vam svima...
da si tu poslala bih ti zmua s porcijomUh...obožavam...prijatno vam svima...
Vratila sam se pre 2 dana, ali svakako hvala kao da sam jela. Tamo su zbog mene 2x pravili pasticaduda si tu poslala bih ti zmua s porcijom
al kontam doli te ionako dobro hrane![]()

ma ices opetVratila sam se pre 2 dana, ali svakako hvala kao da sam jela. Tamo su zbog mene 2x pravili pasticadu. A hranili su me savršeno, nego sam morala ovamo zbog obaveza kod lekara inače bi se pravila malo luda i ostala još jedno 10 dana
![]()
Hoću, već posle NG...ma ices opet
Možeš li napisati kako praviš ovo, kad god stigneš i ne mrzi te.upravo sam isjekla i slozila pasticadu
kasnije su skuvat domace makarone

dugo se paca meso da znas bar 24 sata, idealno 48Možeš li napisati kako praviš ovo, kad god stigneš i ne mrzi te.![]()
za to je idealno@Tonci Provala
Hvala ti puno, kopirala u folder s receptima, definitivno ga pravim za Božić.
A sve se svede na sarmu, podvarak, pečenje, ovo je i sočno i van uobičajenog, a puno zanimljivih začina.za to je idealno
Znam, matora sam ja domaćica.i da znas klincic i karanfilic su isto![]()

I jako, ne može se ouno pojesti odjednom.I ja ću kad nam baba i deda sad budu dolazili, zvuči super ukusno i ne prekomplikivano
e i oni luk sto ti se pacao s mesom obavezno dodaj u onaj sto ces zazutitiZnam, matora sam ja domaćica.
Znam i šta je ruža.
Ma idi bre smejem se.
kod nas sijeku bas tanke sniceleI jako, ne može se ouno pojesti odjednom.
Naravno, pun je ukusa, ide mi voda na usta trenutno, odbijam da jedem bilo šta.e i oni luk sto ti se pacao s mesom obavezno dodaj u onaj sto ces zazutiti![]()