gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Imaju i nesto sa psima i sa mackama, sto ne spremis djeci?zapravo imaju i nesto slicno nasim duvan cvarcima
kao i regularnim cvarcima
https://tasteasianfood.com/meat-floss/

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju i nesto sa psima i sa mackama, sto ne spremis djeci?zapravo imaju i nesto slicno nasim duvan cvarcima
kao i regularnim cvarcima
https://tasteasianfood.com/meat-floss/

kao npr sta?Imaju i nesto sa psima i sa mackama, sto ne spremis djeci?
pa ne moras cak u kinu na macetinu kao sto vidis
Ne znam, nisam ljubitelj.pa ne moras cak u kinu na macetinu kao sto vidis
mozes i blize
u italiju, austriju ili svicarsku
samo ja sam pitala koje jelo savjetujes
a ne gdje se jede macetina
to znam i bez tebe
odakle ti onda potreba da tu informaciju dijelis kao savjet sta jesti?Ne znam, nisam ljubitelj.
Posto se razumijes i znas sve soseve napamet, mislio sam da imas informacije iz prve ruke o macetini i kucetini.odakle ti onda potreba da tu informaciju dijelis kao savjet sta jesti?

ne znam odakle ti idejaPosto se razumijes i znas sve soseve napamet, mislio sam da imas informacije iz prve ruke o macetini i kucetini.

Bas si spamerka.ne znam odakle ti ideja
mislim, evo i ti pravis sosove pa nemas pojma sta si u njih zapravo stavio

i da znas sta sam kuvala danas nema teorije da to ikad spremis jer ocigledno uzivas jesti stalno jedno te istoBas si spamerka.
20 postova a ne znamo sta si kuvala danas.

aj sto ne znas spremiti, nego garant ne znas ni naruciti"Danas sam kuvala: tajna. Jer ne umijete spremiti."

Када бих почела да производим тестенину дала бих јој име по теби

Jesi li je spremala kad?Када бих почела да производим тестенину дала бих јој име по теби

Тако и мм спрема. Мрзим да требим коске из рибе, радије нећу јести.Рибља чорба. Сваки комад меса сам пажљиво скинула, гарантујем да нема ни једне кошчице, само да се једе и не мисли.
Мени не смета, волим рибу. Али не волим из чорбе, ипак се једе кашиком.Тако и мм спрема. Мрзим да требим коске из рибе, радије нећу јести.