- Poruka
- 25.544
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa kao da će stajati 3 mjeseca. Ja sam izjelica,još kad je nešto ljuto to nestane brzoZendeli kad pomislis da hara novi stomacni virus ili korona...ne, to su samo tvoje paprike sa sirom.![]()
ili salmonela, listerija....iz tvoje kupovne kobasice, sira i sosaZendeli kad pomislis da hara novi stomacni virus ili korona...ne, to su samo tvoje paprike sa sirom.![]()
Ali ja to sve isprzim, ugrijem...ubijem.ili salmonela, listerija....iz tvoje kupovne kobasice, sira i sosa

da pravis sam sosZa promjenu, vise ne kupujem pasatu i ne pravim sam soseve.
Pogledajte prilog 1413567
Basilico, olive, arrabbiata...dobra stvar samo sto je 200g taman po osobi.
Takodje vise nije barila nego conad.
I nije tuna nego razno svinjsko meso koje proprzim.
i to i ko zna sta josAli ja to sve isprzim, ugrijem...ubijem.![]()
Da mi je znati koji je to sos sa mesom pa da umrem.da pravis sam sos
koristio bi paradajz, bosiljak, luk i meso
a ne gotovu smjesu
bolonjeze nprDa mi je znati koji je to sos sa mesom pa da umrem.![]()
Bolonjeze i carbonara.
mapo tofu / mabo dofuBolonjeze i carbonara.
![]()
Ja ukucah na google, kaze govedina. Svakako nesto novo, hvala ti.mapo tofu / mabo dofu
vrhunski sos sa svinjetinom
sprema se caskom
mislim, ima toga koliko oces
al ti si navikao na delikatesnu kombinaciju gotove tjestenine i diskutabilnog sadrzaja konzervi i tegli
mozes staviti sta zelisJa ukucah na google, kaze govedina. Svakako nesto novo, hvala ti.
Kinezi i japanci su poznati po svinjetini u svojim jelima. HAHAHAHA
zapravo, jelo je kinesko, a kinezi jedu dosta svinjetineKinezi i japanci su poznati po svinjetini u svojim jelima. HAHAHAHA :d
Imaju cvarke, to im je nacionalno jelo.zapravo, jelo je kinesko, a kinezi jedu dosta svinjetine
oko 60 posto proizvodnje im je svinjetina
takodjer, imaju bas zanimljiva jela sa svinjetinom

zapravo imaju i nesto slicno nasim duvan cvarcimaImaju cvarke, to im je nacionalno jelo.![]()