- Poruka
- 63.764
Погачице или мафини са тиквицама?pilece raznjice i pogacice od tikvica pecene u rerni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Погачице или мафини са тиквицама?pilece raznjice i pogacice od tikvica pecene u rerni
kako ih ko zove..to su narendane tikvice, pa ocedjene, jaja, brasno, malo soli, mirodjije i malikice ulja , biber, izmesa se na pek papir pa u rernu kako hoces ili kao pogacice ili kao mafine ili pak u manji pleh..moze i kackavalj na kockice da se doda ..Погачице или мафини са тиквицама?
Да, то је то...или поквариш са мало шунке.kako ih ko zove..to su narendane tikvice, pa ocedjene, jaja, brasno, malo soli, mirodjije i malikice ulja , biber, izmesa se na pek papir pa u rernu kako hoces ili kao pogacice ili kao mafine ili pak u manji pleh..moze i kackavalj na kockice da se doda ..
hahah pokvaris... samo sto ovog puta nisam stavljala nistaДа, то је то...или поквариш са мало шунке.
Што си наивна
Можеш и само умућена јаја, па поклопиш да се испеку и одозго, или окренеш спатулом.
Bas cu da probam ovo danas.Malo ću da se igram, kockice dim slanine, c.luk seckan, šargarepa rendana u tiganj, mrvicu da se pržne pa smesu za palačinke odozgo.
Biće teže za okretanje al neće na izložbu pa može i da se pocepa, nije bitno.
Jesi ovo ukrala i slikala da niko ne vidi?
Jesi ovo ukrala i slikala da niko ne vidi?
Tamno, ne vidi se.
U drago mi je, javi utiske i slikaj da vidim.Bas cu da probam ovo danas.![]()
Сад се и мени једе, мршU drago mi je, javi utiske i slikaj da vidim.
Kombinacije za dodatke su beskonačne, sve što ti padne na pamet.
И кажи да ниш не ваљаDobro, odoh da jedem, evo mršnula sam se.
![]()
Ти си опет у болници???Kod mene neki jadni bolnički pasulj da pokrije dno i 3 kockice mesa ne znam od čega, kupus salata sa 3 koluta krastavca. Jad i beda, sram da ih bude.
Ahh šta je ovo?