Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја мислила мусаку, али овде је и даље претопло, а не могу 5 пута да трчкам горе, доле.
Подгрејаћемо печење, остала тона цела од помена, то можемо да заборавимо доле у рерни, па кад се загреје.
И пире, нарафски, уз то, салатица нека, их...

Ја мислила мусаку, али овде је и даље претопло, а не могу 5 пута да трчкам горе, доле.
Подгрејаћемо печење, остала тона цела од помена, то можемо да заборавимо доле у рерни, па кад се загреје.
И пире, нарафски, уз то, салатица нека, их...
Nemaš više svekra?

Ја добијам јако лепо кукурузно брашно, старинско, окопано, ручно круњено и млевено на камену.
Па правим питу са тиквицама, танку и хрскаву, а унутра меку. Тиквице, сир, мало белог лука, брашно, јогурт. Буде слично пљескавицама. Као нека сочна проја.

I ja pravim pitu ali silom prilika.
Kupila sam set tiganja, divnih, teskih, od nerdjajuceg celika. Nesto se lepi vise, manje, nesto se ne lepi uopste ali sa jajima se sve lepi!

Moj recept je standardan, tri rendane tikvice, dva ulupana jaja, 2/3 solje brasna, 1/2 solje mrvljene fete i rendani luk, najbolje salot. Malo ga povezem ali ne previse i izlijem. Kada ima vlasca dobro jeste zbog boje. Umesto fete moze drugi sir ali od istih zivuljki.

I ubodem neku sliku kada izlijem prepolovljenim cerijima. Moje dete obozava, nama je to rucak.

Фрејо, па шта је проблем са тим посуђем? Не делујеш ми као неко ко би купио нешто чисто реда ради. Верујем да си добро размислила. Можда му је потребна нека припрема пре прве употребе. Као од земљаног посуђа...

da ne bude opet marlon balavi, laze, taj bre ne ume nista da skuva i na pelenama je u nekom starackom domu :lol:

IMG_20230627_114304.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back