Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
pa neIsto kao da kaze ima brasna i soli.![]()
jaja i sir su temelj, nosivi stupovi
tradicionalne - od sta ima u frizideru kuhinje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa neIsto kao da kaze ima brasna i soli.![]()
Trazio sam 200-300 ali mi je izrezano 374.Otkud bas 374 grama?![]()
Oduzmi tezinu papira.Trazio sam 200-300 ali mi je izrezano 374.jos ovo posle sto sam jeo...sigurno 500g taj dan.
Koje jelo, jel snenokleMa,nemam ti ja veze ni sa kakvim trendovima,ni sa urbanoscu.
Jednostavno, ne gomilam nista posto imam blizu prodavnicu,pa uglavnom kupujem "dan za dan".
Jedino sto uvijek ima u frizideru su jaja i mlijeko.
Dovoljno da se nesto zbrzi za jelo u nedostatku pravog rucka.![]()
To je slatkisKoje jelo, jel snenokle![]()
pa nije ako posolisTo je slatkis
Ako posolis,onda je kajgana.pa nije ako posolis![]()
Nisu one lose,ali ja sam ocekivala ne znam ni ja sta.Super su snenokle a I ako fino napraviš kuglice od belanaca lepo i izgledaju
meni su odvratneAko posolis,onda je kajgana.
Snenokle su me razocarale...tako lijep i mistican naziv,a u praksi neka neodredjena masa.
Mada,ukusne su,nije da nisu.
Meni nisu,posto ja volim svu tu pudingastu i bebeću hranu.meni su odvratne
meni su uzasMeni nisu,posto ja volim svu tu pudingastu i bebeću hranu.
Ali mi nisu ono...cudo nevidjeno.![]()
Ma,Tonci je profesionalac...ja sam amater.Ja očekujem kulinarski dvoboj između @limunada i @Tonci Provala . Mislim da bilo bas zabavno
u zivotu nisam skuvala ni japanca, ni kinezaMa,Tonci je profesionalac...ja sam amater.
Ona zna spremati i ribu i ove susije kineze i japance,da ne pominjem hiljadu jela i zacina koje ja nikad nisam ni probala,niti znam sta su.
Sa mnom bi se mogao takmiciti onaj sto sprema makarone na sto nacina i podgrijava pasulj iz konzerve.
Ili eventualno lejdi in red,moja omiljena forumasica,sa supom iz kesice.![]()
I limunadu kad spremam da oduzemem spice je li...Oduzmi tezinu papira.![]()
Tim Avokado protiv tima Kajgana u krempiti.Ma,Tonci je profesionalac...ja sam amater.
Ona zna spremati i ribu i ove susije kineze i japance,da ne pominjem hiljadu jela i zacina koje ja nikad nisam ni probala,niti znam sta su.
Sa mnom bi se mogao takmiciti onaj sto sprema makarone na sto nacina i podgrijava pasulj iz konzerve.
Ili eventualno lejdi in red,moja omiljena forumasica,sa supom iz kesice.![]()
A svi zajedno protiv tima "Supa iz kesice"Tim Avokado protiv tima Kajgana u krempiti.
Oduzmes secer...ostalo sve moze.I limunadu kad spremam da oduzemem spice je li...![]()
Ne znam,na tvom mjestu ne bih bila tako sigurna.u zivotu nisam skuvala ni japanca, ni kineza
odma da kazem![]()
totalno sam sigurnaNe znam,na tvom mjestu ne bih bila tako sigurna.![]()
Sveze ti kore.