Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam limuna jedeš li ista osim jaja i krompire. Rastan ima svagdje ko hoće da ga posadi.
Kod nas nema,mogu ti garantovati.A isto tako slabo ga ko kuva.Ja zivim u kraju gdje se uzgajaju hektari kupusa,ali rastan niko ne sadi.
Mozda neko u basti,za svoju dusu...ali naveliko se ne koristi uopste.A da sam cula da ga iko kuva za rucak,vjeruj da nisam nikad.
A stalno sam sa zenama domacicama.🙂
Isto tako,sad kad bih ih pitala prave li sparoge,velika vecina ne bi znala sta je to.
Jednostavno,te biljke kod nas nisu popularne.
Zasto,ne znam.

Kod nas nema,mogu ti garantovati.A isto tako slabo ga ko kuva.Ja zivim u kraju gdje se uzgajaju hektari kupusa,ali rastan niko ne sadi.
Mozda neko u basti,za svoju dusu...ali naveliko se ne koristi uopste.A da sam cula da ga iko kuva za rucak,vjeruj da nisam nikad.
A stalno sam sa zenama domacicama.🙂
Isto tako,sad kad bih ih pitala prave li sparoge,velika vecina ne bi znala sta je to.
Jednostavno,te biljke kod nas nisu popularne.
Zasto,ne znam.
ma kako nema
moja prababa u bosanskom brodu imala oko kuce citav zivot
baba ga prenijela kod sebe u bastu u brckom
skoro sve hercegovacke kuce tako
zimi ga pokrije snijeg, od proljeca mu nista

Неки људи просто једу једноличније, неки строго праве по рецепту, нису склони експерименту.
Таква је једна моја тетка. Када види код нас нешто- а шта је то, где купиш... А живимо у кругу од 60 км. Још када ме пита како правиш? Правиш како волиш!

Prilozi

• 20230523_212926~2.jpg
    20230523_212926~2.jpg
    96,6 KB · Pregleda: 14
A čega si ljubitelj?
Haha...pa mnogo cega.😃
Krace bi bilo da nabrojim sta ne volim.
Ne volim luk,iako ga jedem u kuvanim jelima,ne volim spinat,zelje i te travuljine.
Ne volim morske plodove tipa rakovi,skoljke i slicno i ne jedem gljive osim sampinjona.
Pihtije,kavurme i slicno takodje ne volim.
A da...ne volim ni torte sa orasima.😀
Mislim da je to sve.😁

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back