електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
И добијаш као неке карамеле, јел.zvuci super
kod nas se hladi fadz sa ljesnjacima, bajamima i suvim sljivama
imala sam neku cokoladu pred istekom i konzervu kondenzovanog mlijeka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И добијаш као неке карамеле, јел.zvuci super
kod nas se hladi fadz sa ljesnjacima, bajamima i suvim sljivama
imala sam neku cokoladu pred istekom i konzervu kondenzovanog mlijeka
aha, kao nesto izmedju cokolade i karamelaИ добијаш као неке карамеле, јел.
Мислим на облик, сечеш на коцке.aha, kao nesto izmedju cokolade i karamela
samo finije jer stavis maslac
to daМислим на облик, сечеш на коцке.
moje dijete voli i brusnice kad ubacim i pistaceЧим има суве шљиве мора да је одлично.
Kad praviš gulaš u krčku da li luk izdinstaš u nekoj drugoj posudi ili kako?moje dijete voli i brusnice kad ubacim i pistace
al nisam imala i mrzilo me da idem u ducan
mozes slobodno ako zelisKad praviš gulaš u krčku da li luk izdinstaš u nekoj drugoj posudi ili kako?
Никад нисам пробала поховање меса у рерни, једино патлиџане сам пекла тако.Pohovano meso pečenu u rerni je dobilo prolaznu ocenu. Znatno ću uštedeti vreme za pripremu nedeljnog ručka.
Рибу само у рерни печем.Ја све што могу радије испечем на папиру у рерни него да пржим на рингли.
na papiru peko juce kore za neku levu tortuЈа све што могу радије испечем на папиру у рерни него да пржим на рингли.
Ако је добош, дефинитивно је лева.na papiru peko juce kore za neku levu tortu
12 komada ih bilo pa ih slago ko neko dete i mazo izmedju
ako imas zube za onu koretinu na vruuПрава добош торта је савршенство.

Права добош торта је савршенство.
Тако ја шпинат на млеку са белим луком ретко једем, а обожавам. Мизи ме само себи да правим.Pogledajte prilog 1296139
Saglasna sam. Kod mene u kući je niko ne voli, a ni reform, tako da ih jedem nijednom, eventualno jednom godišnje.
A obe su moje omiljene.
Па и није. Домаће је домаће.Ne mrzi mene ništa, ali najmanje što mogu da napravim je šnit od 2kg. I onda to sama treba da pojedem. Ionako se borim sa viškom kg, ne mogu to sebi da dozvolim.
A parče torte iz poslastičarnice, ma koliko dobro bilo, nije kao domaća torta, i meni je to tako.
Ne kažem da je neukusno, ali mi nije to to.
Ууу, то сви волимо.Тако ја шпинат на млеку са белим луком ретко једем, а обожавам. Мизи ме само себи да правим.
Ja ne volim.Ууу, то сви волимо.