- Poruka
- 17.475
Misliš odmotanu sarmuЈој, ја волим све те купусе, купусовеали подварак и мусаку са купусом највише. Волим када је тако пропржен и сувљи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš odmotanu sarmuЈој, ја волим све те купусе, купусовеали подварак и мусаку са купусом највише. Волим када је тако пропржен и сувљи.

Каква је мусака са купусом?То нисам пробала.Може ли бруински рецептЈој, ја волим све те купусе, купусовеали подварак и мусаку са купусом највише. Волим када је тако пропржен и сувљи.

Каква је мусака са купусом?То нисам пробала.Може ли брзински рецепт![]()
)
а месо као за мусаку. Између два слоја купуса иде месо и горе се прелије и запече.Делује примамљивоMeni je odlična, mnogo bolja od podvarka (ako neko nije shvatio do sada, mrzim podvarak)
Može sirov a može i propržen ribanac, prodinstano mleveno na luku, pa opet ribanac, na kraju zaliješ jajima i pavlakom i može nekog sira tvrdog rendanog kao posip odgore.

ako nema ananasa mozda se i probude iz komeParadajz čorba i šufnudle u karbonara sosu, italijani padaju u nesves

Testo za jednu tepsiju je kod mene od 200ml vode, 2 kašike ulja, so, brašno po potrebi.@Zadovoljna domacica možeš li mi dati recept za motanu pitu?
Pravila sam predavno i bojim se da ne omašim sa količinama.
Nemam masti, samo ulje, pravila bih krompirušu ovaj put.