86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Све без брашна желим 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šolju crvene leće potopiti sa 2 šolje vode, nakon 4 sata dovoljno će nabubriti, prebaciš sve u blender, dodaš so i izblendaš, pečeš u tavi bez ulja po par minuta sa obje strane, kao palačinku-i to je to, evo kako izgleda
e drugi put nju nazovi da ti objasni kako se koriste tortiljeMeni se ne svidja kako izgleda, ne znam je li ukusno ali je mozak vec stvorio sliku kako tortilja izgleda a i jedna meksikanka mi je spremala original burito, tako da...![]()
Nemam kontakt a kontam da bi bila uvreda isto kao da pitas italijana kako spremiti picu sa gotovom korom pa da dobije secer.e drugi put nju nazovi da ti objasni kako se koriste tortilje
onda bar budi pristojan kad vec zickas recepte ovudaNemam kontakt a kontam da bi bila uvreda isto kao da pitas italijana kako spremiti picu sa gotovom korom pa da dobije secer.![]()
Generalno jesam pristojan ali ako me napusavas zasto ja ne bih napusavao tebe?onda bar budi pristojan kad vec zickas recepte ovuda
generalno te na onoj drugoj temi napusavajuGeneralno jesam pristojan ali ako me napusavas zasto ja ne bih napusavao tebe?
Who?generalno te na onoj drugoj temi napusavaju
mesno povrće? pileće batočine? Koji je ovo jezik?Skuvan mnogo lep rizoto sa Jasmin rizom i pilećih batočina i mesnim povrćem, sad sam mirna bar 2 dana, a imam i paradajz corbu od juče.
Vidi se da si novi kolač na ženama. Mešano povrće i pileći bataci. I ne diraj nam afro jezik.mesno povrće? pileće batočine? Koji je ovo jezik?
A dobro... izvinjavam se i primite moje selame!Vidi se da si novi kolač na ženama. Mešano povrće i pileći bataci. I ne diraj nam afro jezik.![]()
I ja se nauživah dok čitah tvoj post !Ja skuvah pastu, pa umutih malo blagog ajvara pa dodah eva skusu 'fileti mediteran', bas lijepo rucah.
Pravim za ručak pljeskavicu ispod sača.
I to tako što pržim saksonski metwurst kome je rok istekao u junu.
Ako me sutra nema, znate šta je.
Evo ja ću ti reći kako ja pravim.E daj ovdje recept za pasulj, nisam se usudila na onoj temi tražiti![]()
Soliš samo solju, ništa vegeta i to? A peršun (ja ga volim u velikim količinama) aj bar to kad si mrkvu zabranioEvo ja ću ti reći kako ja pravim.
1 veća ili 2 manje glavice crnog luka, baš sitno iseckan
400-500gr pasulja, najviše volim šareni, ali može i beli, samo da nije preveliko zrno.
meso može kolenica, špric rebra, kobaja, panceta na šnite, šta god ko voli.
Ako su špic rebra ili kolenica, prvo stavim meso da se kuva, u ekspres lonac, i skuvam tako da mogu da ga odvojim od kosti. Vodu iz mesa ne čuvam, pošto su to dimljena mesa gledam da ne bude previše jako, pa kad je meso skuvano odvojim od kostiju i ostavim samo meso na stranu u kocke seckano oko 2-3 cm. Ako je kobaja ili slaninica, ovaj korak preskačem.
Pasulj stavim u vodu, zavisi koliko ima nečistoće, ali pustim da proključa bar u jednoj, dve vode pre nego što ga finalno nalijem trećom vodom da se kuva, u vodu dodam luk seckani, ono meso odvojeno, dve kašičice slatke paprike, nekad ubacim i jednu svežu crvenu papriku (ali ne mora), posolim koliko treba (u zavisnosti koliko je meso slano, ali gledam da bude oko 10gr soli na litar). Sve to zatvorim i kuvam oko pola sata, onda otvorim i dovršim, gledam dok se ne zgusne, pazeći da ne zagori. Ne zapržavam pasulj pošto nije potrebno, on kad se približi kraju kuvanja u toku mešanja varjačom pusti taman toliko skroba koliko je potrebno da se sve to lagano zgusne a da ne bude previše gusto.
Eto, to je sva nauka.